Breaking News

Ελένη Τσολάκη: «Αν δει κάποιος το δημοσίευμα να ξέρει ότι υπάρχει και δική μου απάντηση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη ζωή της, αλλά και τα νέα επαγγελματικά της σχέδια, μετά το τέλος του «Τι λέει;», όπως και της εκπομπής της στο ραδιόφωνο, μίλησε η Ελένη Τσολάκη στη Φαίη Σκορδά.

Πριν λίγες ημέρες η Ελένη Τσολάκη είχε γράψει στο Instagram, μετά από δημοσίευμα για την προσωπική της ζωή: «Ντρέπομαι πραγματικά γι' αυτήν τη «δημοσιογραφία» και γι' αυτό το «αποκλειστικό ρεπορτάζ». Λυπάμαι που κάποιοι άνθρωποι θεωρούν πως έχουν το δικαίωμα να γράφουν ό,τι κακοήθεια και βλακεία τους έρθει στο μυαλό!... Χρησιμοποιείτε ακόμα και μια εγκυμοσύνη που είναι το πιο ιερό θέμα στον κόσμο για να μη μπορέσει κανένας να αντισταθεί στον τίτλο!!!».

Σήμερα τόνισε: «Είναι σκάνδαλο στην Ελλάδα του 2019 να είσαι παντρεμένος 1,5 χρόνο και να μην έχεις κάνει παιδί; Αυτό είναι τραγικό! Είναι αστείο.. Οπότε, το δικό μου όριο ήταν εκείνο. Θα ήθελα αν το δει ποτέ κάποιος, να ξέρει ότι υπάρχει μια δική μου απάντηση...».

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά επισήμανε ότι σκέφτεται να κινηθεί νομικά για μία αντίστοιχη περίπτωση, στην ίδια στήλη, που αφορά την ίδια.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε ότι έχει συμβόλαιο με τον Alpha για ένα ακόμη χρόνο και βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι για ενδεχόμενο νέο πρότζεκτ για την επόμενη σεζόν.