Breaking News

ELIF: Επεισόδια 346 - 347, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 6/6/19 - Επεισόδιο 346: Ο Κενάν ρωτάει τη Μελέκ γιατί είναι σπίτι και εκείνη αποφεύγει την απάντηση ρωτώντας αν έχει κάποιο νέο από την Ελίφ. Ο Κενάν της απαντάει πως δεν έχει δυστυχώς ακόμα κανένα στοιχείο. Οι φίλοι του Κεμάλ συνεχίζουν να πηγαίνουν σπίτι του να παίζουν χαρτιά και ένας από αυτούς, ο Ζουμπεχίρ φέρνει και τον Βεϊσέλ. Η Ίντζι βγαίνει από το δωμάτιο και λέει στους άντρες να φύγουν από το σπίτι και ο Κεμάλ τη μαλώνει όπως και την Ελίφ.

Η Ελίφ βλέπει από απόσταση τον Βεϊσέλ και είναι σίγουρη πως τον ξέρει αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί ποιος είναι. Θέλει να το μιλήσει μήπως και εκείνος γνωρίζει τη μητέρα και τον πατέρα της αλλά ο Κεμάλ την κλειδώνει στο δωμάτιο μαζί με την Ιντζί. Η Ελίφ είναι αποφασισμένη να βρει τρόπο να μιλήσει στον Βεϊσέλ. Η Μελέκ οργανώνει τη δουλειά με τα γεύματα από το σπίτι της και ο Μουράτ παραδίδει τις παραγγελίες. Τα κέρδη τους είναι λίγα και η Φεριντέ χάνει το κουράγιο της αλλά η Μελέκ της λέει πως τουλάχιστον έχουν δουλειά και σύντομα όλα θα πάνε καλύτερα. Η Αλιγιέ κάνει καθημερινά τις ασκήσεις της και όλοι την υποστηρίζουν και τη βοηθούν.

Η Τουλάι λέει στη Ζεϊνέπ πως δεν εμπιστεύεται την Ασουμάν και δεν της αρέσει καθόλου η συμπεριφορά της και της ζητάει να είναι προσεχτική μαζί της. Η Ζεϊνεπ μιλάει στον Σελίμ για την Ασουμάν. Ο Σελίμ της λέει πως και εκείνος δεν την εμπιστεύεται πολύ αλλά επειδή τη συμπαθεί η Τουγτσέ συμφωνούν να της δώσουν χρόνο. Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως αν θέλει μπορούν πλέον να επιστρέψουν σπίτι τους και εκείνη του απαντάει πως θα ήταν καλύτερο να μείνουν στο κτήμα λίγο ακόμα. Η Ασουμάν ξαπλώνει στο κρεβάτι του Κενάν και ονειρεύεται πως είναι ζευγάρι όταν ο Κενάν μπαίνει στο δωμάτιο ξαφνικά. Η Ασουμάν δικαιολογείται λέγοντας πως έπαιζαν με την Τουγτσέ και ψάχνει το χτενάκι της αλλά ο Κενάν δεν την πιστεύει.

Το επόμενο πρωινό η Τουγτσέ επιμένει να μη θέλει να πάει σχολείο και ενώ η Τουλάι προσπαθεί να την πείσει, η Ασουμάν λέει πως μία μέρα εκτός σχολείου δεν κάνει καμία διαφορά. Η Ζεϊνέπ ξυπνάει με ένα φοβερό πόνο και ο Σελίμ την πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο. Η Τουλάι τους συνοδεύει. Όταν η Ασουμάν και η Τουγτσέ πηγαίνουν να δώσουν το φάρμακο στην Αλιγιέ, την ενημερώνουν πως η κατάσταση της Ζεϊνέπ επιδεινώθηκε και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η Αλιγιέ ενημερώνει τη Μελέκ. Η Μελέκ πηγαίνει στο νοσοκομείο ενώ η Φεριντέ μένει σπίτι και συνεχίζει να ετοιμάζει την παραγγελία...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 346, 2ος Κύκλος)

Παρασκευή 7/6/19 - Επεισόδιο 347: Η Τουγτσέ καλεί την Αρζού και της λέει πως η Ζεϊνέπ πάει στο νοσοκομείο. Επίσης της λέει πως της λείπει πολύ. Η Αρζού λέει στην Γκόντζα να μη γεννήσει το παιδί, που περιμένει γιατί θα το μετανιώσει πικρά και η Γκόντζα της απαντάει πως θα το γεννήσει μόνο και μόνο από μίσος για εκείνη. Ο Νετζντέτ προειδοποιεί την Αρζού να μείνει μακριά από την Γκόντζα και το παιδί του και πως θα ήταν ήδη νεκρή αν δεν είχε την τύχη να είναι κόρη του. Ο Βεϊσέλ είναι στο σπίτι του Κεμάλ και παίζει χαρτιά. Ο Χουσεϊν καταλαβαίνει πως ο Βεϊσέλ και ο Κεμάλ κλέβουν και τους καταγγέλλει στην αστυνομία. Όμως ο Βεϊσέλ είχε υποψιαστεί τις κινήσεις του Χουσεϊν και έτσι κρύβει τα χαρτιά και όταν η αστυνομία κάνει επιδρομή στο σπίτι τους βρίσκει όλους να παρακολουθούν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Όταν η Ελίφ βλέπει την αστυνομία πιστεύει πως έχουν έρθει για εκείνη και χαίρεται. Ο Κεμάλ κρύβει την Ελίφ και η μικρούλα δεν τολμάει να διαμαρτυρηθεί γιατί φοβάται. Η αστυνομία φεύγει και ο Κεμάλ με τους φίλους του αποφασίζουν να σταματήσουν για λίγες μέρες να παίζουν χαρτιά. Ο Βεϊσέλ και οι υπόλοιποι φεύγουν και η Ίντζι σπάει επίτηδες ένα ποτήρι στην κουζίνα ώστε να μπορέσει η Ελίφ να τρέξει και να μιλήσει στον Βεϊσελ. Όμως δεν τον προλαβαίνει και επιστρέφει σπίτι με την ελπίδα πως ο Βεϊσέλ σύντομα θα ξαναέρθει. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ επιστρέφουν από το νοσοκομείο. Ο γιατρός τους είπε πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Ζεϊνέπ θα πρέπει να παραμείνει ξαπλωμένη. Και οι δύο είναι λυπημένοι και ανήσυχοι.

Ο Σελίμ προσπαθεί να αλλάξει τη διάθεση της Ζεϊνεπ όπως μπορεί. Ο Κενάν τους εύχεται περαστικά και τους λέει πως καταλαβαίνει πως νιώθουν γιατί είναι και εκείνος πατέρας. Η Φεριντέ ενημερώνει τον Μουράτ για την κατάσταση της Ζεϊνέπ και τηλεφωνούν στη Μελέκ για να μάθουν νέα. Όταν μαθαίνουν πως υπάρχει κίνδυνος η Ζεϊνέπ να αποβάλλει, νιώθουν μεγάλη θλίψη. Ο Βεϊσέλ νοσταλγεί την Τουλάι. Της τηλεφωνεί αλλά εκείνη δεν απαντά. Όταν ο Βεϊσελ τηλεφωνεί στον Μουράτ για να ρωτήσει πως είναι η Τουλάι, μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ και το μωρό, που περιμένει, κινδυνεύουν...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 347, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ