Breaking News

Γεωργούλης: Η μοναξιά στην Αμερική και το ακραίο περιστατικό με θαυμάστριά του (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μια χαλαρή συζήτηση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο, ο Αλέξης Γεωργούλης κάθισε στον καναπέ του dot. όπου αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο δεν είναι σε σχέση.

Ακόμη, μίλησε για την απόφασή του να κατέβει στις εκλογές, για την καριέρα του στο εξωτερικό και για τη σχέση του με τις γυναίκες.

«Όταν ήμουν στην Αμερική με είχε πονέσει πολύ η μοναξιά. Από τη στιγμή, όμως, που χώνεψα τον πόνο της μοναξιάς, είδα ότι όταν είσαι μόνος σου μπορείς να περάσεις καλά αν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου» είπε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός, που συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του YFSF.

Επίσης, στο παιχνίδι "Η ώρα της αλήθειας" εξομολογήθηκε για μία  φανατική θαυμάστριά του:

«Μου είχε έρθει ένα χοντρό βιβλίο και νόμιζα ότι όντως είναι βιβλίο. Ήταν τυλιγμένο και το είχα αφήσει. Κάποια στιγμή το άνοιξα για να δω τι είναι και ήταν ένα τύπου λεύκωμα, που είχε φωτογραφίες από περιοδικά κι έγραφε τις καθημερινές μου δραστηριότητες. Με παρακολουθούσε κάθε μέρα. Αυτό μου δημιούργησε μία ανασφάλεια ότι υπήρχε ένας άνθρωπος που με παρακολουθούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν ολόκληρο βιβλίο. Τώρα δεν ξέρω, μπορεί ακόμη να με παρακολουθεί...».

Δείτε τα βίντεο.