Breaking News

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά το «Τατουάζ» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε φωτογράφισή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε μπροστά στην κάμερα για το τέλος του «Τατουάζ», τα νέα επαγγελματικά του βήματα και το unfollow που έχει κάνει εδώ και καιρό στον Σάκη Τανιμανίδη. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Έχουμε γυρίσματα περίπου ένα μήνα, μέχρι μέσα Ιουνίου, για να ολοκληρώσουμε το "Τατουάζ" - η προβολή θα είναι έως τέλη Ιουνίου - και να καταλήξουμε σε αυτό το ανατρεπτικό φινάλε. 

Στη φωτογραφία με την Κατερίνα Γερονικολού αφήσαμε υπονοούμενο ότι είναι έγκυος στη σειρά (όχι στη ζωή). Τα σάιτ γενικά μπερδεύουν καμιά φορά τα πράγματα και ίσως αλλάζουν και το νόημα. 

Έχω ξαναπεί ότι γύρω μας συμβαίνουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το αν έκανα unfollow ή follow τον Σάκη Τανιμανίδη.

Το Survivor για μένα έχει κλείσει. Το "All Star Survivor" είναι κάτι διαφορετικό επειδή έχει να κάνει με τους πιο δημοφιλείς παίκτες και τους φιναλίστ, όποτε έχει άλλο κίνητρο για μένα. Ανάλογα πού θα βρίσκομαι και αν θα μου το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις μου. Η αλήθεια είναι ότι κάνω κάποιες συζητήσεις. Αυτός ο μηνάς είναι αρκετά σημαντικός για το επόμενό μου βήμα, που θέλω να είναι προσεκτικό και να μπορώ να το υποστηρίξω. Δεν ξέρω αν θα είμαι παρουσιαστής, αλλά είναι σίγουρο πως ό,τι επιλέξω να κάνω, θα φροντίσω να το κάνω με το 100% των δυνατοτήτων μου.»

«Για τις ανάγκες της φωτογράφισης είπαν στον Γιώργο να κρατήσει ένα τσιγάρο, να το παίξει λίγο Τζέιμς Ντιν και είπε "Όχι, είμαι πρότυπο για τα παιδιά και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να δουν ότι έχω τσιγάρο"» αποκάλυψε μετά την προβολή του βίντεο η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε τις δηλώσεις του και πώς σχολιάστηκαν στο Happy Day και στο Πρωινό.