Breaking News

Γλυφάδα: Συνελήφθη 24χρονος που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις - κλοπές από οικίες

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνελήφθη 24χρονος Έλληνας, ο οποίος διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις - κλοπές από οικίες στη Γλυφάδα. Εξιχνιάσθηκαν 6 περιπτώσεις. Η σημερινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

«Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 22-5-2019 στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος λίγο νωρίτερα, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε μονοκατοικία στην ίδια περιοχή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας ο 24χρονος τον τελευταίο μήνα, από κοινού με άγνωστους συνεργούς του, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή της Γλυφάδας από τις οποίες αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει άλλες έξι (6) διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του και την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, συνεχίζεται.

Ο συλληφθείς, ο οποίος και κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.»