Breaking News

Κικίλιας για γάμο του με Μπαλατσινού: «Είμαι χαρούμενος. Τα παιδιά της Τζένης είναι φιλαράκια μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η αγγελία για τον επικείμενο γάμο του Βασίλη Κικίλια με τη Τζένη Μπαλατσινού είχε δημοσιευτεί στις 10 Απριλίου.

Σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν καλεσμένος στο Πρωινό, όπου μίλησε για τη ζωή του, ενώ δήλωσε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, τονίζοντας ότι δεν περίμενε αυτή τη διαφορά. Για τη σύντροφό του είπε:

«Ο γάμος είναι προγραμματισμένος και τον είχαμε αναγγείλει εδώ και κάποιους μήνες. Ο γάμος θα γίνει στις 16 Ιουνίου. Είμαι χαρούμενος, δεν έχω αγωνία. Η Τζένη είναι η γυναίκα που παντρεύομαι και δεν έχω πρόβλημα να πω δυο πράγματα. 

Η χρονική στιγμή για τον κάθε άνθρωπο να βρει τον άνθρωπό του είναι ξεχωριστή, διαφορετική. Δεν το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή, αλλά στην πορεία. Γνωρίζοντας έναν άνθρωπο και ζώντας μαζί του τα μικρά, τα καθημερινά - γιατί θεωρώ ότι αυτά είναι τα σημαντικά - καταλαβαίνεις αν πραγματικά σου ταιριάζει.

Όλη αυτή η δημοσιότητα και η πίεση ήρθε ξαφνικά πάνω μας. Ήταν κάτι το οποίο δεν το περιμέναμε και πήραμε την απόστασή μας και το χρόνο μας για να δούμε αν πραγματικά αυτό το οποίο έχουμε είναι σοβαρό και μπορεί να πάει παρακάτω. Όταν, λοιπόν, ξαναβρεθήκαμε, θέλαμε να το προστατεύσουμε αυτό για ένα χρονικό διάστημα, για κάποιους μήνες, για να δούμε πώς μπορεί να εξελιχθεί. Με ανθρώπινα συναισθήματα δεν παίζεις. Για μένα η πιο ιερή στιγμή είναι το μυστήριο του γάμου. Οπότε, όταν ήμασταν σίγουροι γι' αυτό, απλά κάναμε το βήμα. 

Τα παιδιά της Τζένης είναι φιλαράκια μου και αισθάνομαι πολύ όμορφα μαζί τους. Η Τζένη είναι μια πολύ καλή μαμά και γενικά ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Δεν με τρόμαξε που έχει παιδιά. Τα παιδιά είναι ευλογία. Θα ήθελα και δικά μου παιδιά, να γίνω μπαμπάς. Οι δικοί μου είναι πολύ χαρούμενοι».