Breaking News

Μ. Καλλέργη: «Όταν αρρώστησα ο Ντάνος τρελάθηκε. Μου είπε... πάμε στο νοσοκομείο μην τα σπάσω όλα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαριάννα Καλλέργη, που πήρε μέρος και στο Nomads, είπε για τη συμμετοχή της στο Survivor μπροστά στην κάμερα του Happy Day:

«Στο Survivor έμεινα δύο εβδομάδες, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Με στεναχώρησε το κομμάτι της υγείας καθώς μας έλεγαν άλλα και άλλα πράγματα είδαμε. Μας είχαν πει ότι θα έχουμε νοσοκομείο και την περίθαλψη που μας αρμόζει και πως  δεν θα μας φέρονταν σαν να είμαστε... ούτε ζώα, να το πω πολύ κυνικά. 

Ένα βράδυ αρχίζω να ψήνομαι και τρέμω. Με πιάνει ο Γιάννης Σπαλιάρας και μου λέει "Εσύ βράζεις". 

Έρχεται και ο Γιώργος Αγγελόπουλος - ο Ντάνος - και μου λέει "Έχεις αλλάξει χρώμα, πάμε τώρα για μην τα σπάσω όλα! Πάμε στο νοσοκομείο να δούμε τι γίνεται. Τι είναι αυτό; Δεν μπορούνε να σε πάνε στο νοσοκομείο". Είχε τρελαθεί.

Με πήγαν στο νοσοκομείο για 40 λεπτά. Με γύρισαν και ξανασήκωσα πυρετό. Μου έδιναν συνέχεια χάπια... Δεν έφυγα εκείνο το βράδυ, μου είπαν κάνε υπομονή μέχρι το συμβούλιο. Ο πνευμονολόγος μου, μου είπε ότι αν έμενα άλλες 3 ώρες στο νησί θα είχα πρόβλημα.

Για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο τόνισε: «Ήμασταν μαζί στο Nomads. Έχουμε έρθει πολύ κοντά με τον Νάσο, είναι ένας άνθρωπος τρομερός, μου έχει σημαδέψει τη ζωή. Τον θαυμάζω για τον τρόπο που μιλάει, που έχει αυτή την ενέργεια σε ό,τι κι αν κάνει. Πολύ ευγενικός άνθρωπος. Δεν ξέρεις πώς μπορεί να έρθει στη ζωή κάτι, τώρα είμαστε φίλοι και απλά κάνουμε πάρα πολύ παρέα. Ό,τι κι αν χρειαστεί θα είμαι εκεί και το ίδιο και ο Νάσος».

Επίσης, η Μαριάννα Καλλέργη μίλησε για το Θέμο Αναστασιάδη, ο οποίος ήθελε να συνεργαστεί μαζί της στην τηλεόραση.