Breaking News

MasterChef 3: Επεισόδιο 76 (9-5-2019) - Ομαδική δοκιμασία (δεύτερη ευκαιρία)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Προς έκπληξη των έξι του MasterChef, μια δεύτερη ευκαιρία ήρθε σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού!

Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε στον Μανώλη και την Ασημίνα: «Έχετε άλλη μία τελευταία ευκαιρία για να... εξιλεωθείτε γιατί η ομαδική δοκιμασία δεν τελειώνει εδώ...».

Στο επεισόδιο της Πέμπτης ο  ευγενής καλεσμένος, Έλληνας σεφ, που δραστηριοποιείται στον Καναδά και την Αμερική, Γιώργος Παπαδόπουλος, ίσως να βοήθησε τους μπλε και τους κόκκινους σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού. Τα πιάτα του, που τα χαρακτηρίζει μια αναβαθμισμένη ελληνική παράδοση, αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση, αλλά όχι αντιγραφής για τις δύο ομάδες.

Έτσι για ακόμα μια φορά, υπό αντίξοες και πάλι συνθήκες, τα μέλη των δύο ομάδων έπρεπε να σκεφθούν τις αναβαθμισμένες εκδοχές των τριών πιάτων του καλεσμένου σεφ.

Με τις κουζίνες στημένες στο αγρόκτημα Αμφίκαια, στην Αμφίκλεια, στις πλαγιές του Παρνασσού, οι έξι του διαγωνισμού ίσως και να εμπνεύστηκαν λίγο από τον πρότυπο αυτόν χώρο αγροτουριστικών δραστηριοτήτων για να καλύψουν με γευστικά πιάτα το κενό, που δημιούργησαν με την απογοητευτική, για τη θέση που βρίσκονται στον διαγωνισμό, απόδοσή τους στην προηγούμενη δοκιμασία.

Κατάφεραν μέχρι το τέλος της αποστολής οι δύο ομάδες να εξιλεωθούν; Το σίγουρο είναι σε αυτή τη δοκιμασία τα πήγαν πολύ καλύτερα...