Breaking News

MasterChef 3: Επεισόδιο 83 (21-5-2019) - Η δεύτερη δοκιμασία του τελικού

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη δοκιμασία στην Ισπανία, στο επεισόδιο της Τρίτης η επιστροφή στα πάτρια εδάφη ίσως να εφησύχασε τους δύο φιναλίστ Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και Μανώλη Σαρρή, όχι όμως για πολύ καθώς ακολούθησε το επόμενο και πολύ απαιτητικό μέρος του τελικού.

Οι δυο τους κλήθηκαν σε μια μαραθώνια δοκιμασία, προκειμένου να παρουσιάσουν στους κριτές ένα δικό τους μενού. Ένα αναβαθμισμένο, επιπέδου MasterChef, ολοκληρωμένο μενού degustation, αποτελούμενο από 6 διαφορετικά πιάτα, που έκαναν τη διαφορά.

Οργάνωση σκέψης, απόλυτη συγκέντρωση και απομόνωση του εξώστη, που βρέθηκε γεμάτος με όλους τους παίκτες του φετινού διαγωνισμού μετά από καιρό, πειθαρχία και απόδειξη μαγειρικής αντίληψης, συμβάλλουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στη δοκιμασία ο Μανώλης δεν έστησε το έκτο πιάτο, καθώς θεώρησε ότι δεν προλάβαινε να το ολοκληρώσει, ωστόσο τα υπόλοιπα πιάτα του άρεσαν αρκετά στους κριτές.

Από την άλλη οι κριτές βρήκαν αρκετά λάθη στα πιάτα της Σπυριδούλας, εκτός από ένα το οποίο το χαρακτήρισαν εξαιρετικό. Μάλιστα στο ένα πιάτο της, που είχε χρησιμοποιήσει σταφύλια, είχε ξεχάσει μέσα τα... κουκούτσια...