Breaking News

MasterChef 3: Η εξομολόγηση της Ασημίνας στη «Φωλιά των Κου Κου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H  Ασημίνα Ουστάλλι, που αποχώρησε από το MasterChef στο επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής, φιλοξενήθηκε στη "Φωλιά των Κου Κου", όπου μίλησε στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου για το ριάλιτι μαγειρικής του Star, τη ζωή της και τα μελλοντικά της σχέδια. Αναφερόμενη στη σχέση της με τον Πάνο Τόγια και τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι με τον Πάνο είμαστε μόνο φίλοι. Δεν είχαμε ποτέ τίποτα και δεν θα έχουμε γιατί είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Απλά όταν μπήκαν οι παλιοί παίκτες στο σπίτι μας έλεγαν ότι φαινόμαστε στην τηλεόραση σαν ζευγάρι. Μετά κάναμε πλάκα...

Η Σπυριδούλα είναι ένα ιδιαίτερο παιδί με ιδιαίτερη προσωπικότητα. Δεν είναι κακός άνθρωπος όπως φαίνεται πολλές φορές. Έχει πει κάποια πράγματα για μένα, που κι εγώ τώρα τα είδα έξω, δεν τα είχα δει. Με τη Σπυριδούλα μιλάγαμε στην αρχή σε νορμάλ πλαίσια, αλλά δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ. Και βγήκα και είδα κάτι βιντεάκια που με... "έκραζε" λίγο. Εντάξει, για να τα έχει πει όλα αυτά, μάλλον άποψή της είναι και τη σέβομαι απόλυτα... Στο σπίτι δεν με είχε ενοχλήσει, ούτε την είχα ακούσει να λέει κάτι άσχημο και προσβλητικό για μένα...».