Breaking News

Μην Ψαρώνεις: Επεισόδιο 28

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 28: Η δεξίωση του γάμου που είχε αναλάβει η Σάντυ εξελίχθηκε σε θρίαμβο με αποτέλεσμα να αρχίσουν να εκδηλώνουν ενδιαφέρον παλιοί γνωστοί των Αγραφιώτηδων για να αναλάβει την τροφοδοσία των επιχειρήσεών τους. Βλέποντας ότι η «γοργόν» δεν έχει μόνο «ψάριν» αλλά και έχει και πέραση... ο Διονύσης προσκαλεί σε δείπνο τον καλό του φίλο και διαφημιστή Πάρη (Θανάσης Κουρλαμπάς) και του προτείνει να αναλάβει την επικοινωνία της δουλειάς της Σάντυ.

Η Σάντυ θα ενθουσιαστεί στην αρχή, αλλά στην πορεία θα προβληματιστεί όταν αντιληφθεί πως ο Μανώλης αρχίζει να νιώθει άβολα με την εξέλιξη που παίρνει το όλο εγχείρημά τους. Και τότε θα τεθεί το ερώτημα αν συνεχίζουν μαζί ή μόνη της; Τι θα αποφασίσει η Σάντυ; Παράλληλα, η Νενέλα θα σταθεί στο πλευρό του Κοσμά και θα προσπαθήσει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο να του κάνει τη νοσοκόμα, προκαλώντας νέες κωμικές καταστάσεις!  Τέλος, ένα βιβλίο θα γίνει η αφορμή να έρθει πάλι κοντά ο Κωνσταντίνος με τη Ρόζα...

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1 ( Επεισόδιο 28)



Guest: Θανάσης Κουρλαμπάς (Πάρης): Ο Πάρης είναι πολύ καλός φίλος του Διονύση και ιδιοκτήτης μιας από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Θα συναντηθούν ξανά στη δεξίωση που έχει αναλάβει την τροφοδοσία η Σάντυ και ο Πάρης, μετά από παράκληση του Διονύση, θα δεχτεί να αναλάβει την επικοινωνία της επιχείρησής της. Με τουπέ και ύφος, ο Πάρης θα αμφισβητήσει όσα έχει κάνει μέχρι τώρα η Σάντυ με τον Μανώλη σχετικά με τη δουλειά και θα αρχίσει να της προτείνει ριζικές αλλαγές που ταιριάζουν πιο πολύ με το εκλεπτυσμένο κοινό στο οποίο απευθύνεται πια η Σάντυ.  

Για την αρχική σελίδα "Μην Ψαρώνεις" πατήστε ΕΔΩ