Breaking News

Ο ΑΝΤ1 άλλαξε την εικόνα στην ενημέρωση (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, το νέο control room του ΑΝΤ1 είναι γεγονός. Όπως αναφέρει η σημερινή ανακοίνωση του καναλιού, από τις 11 Μαΐου η ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», όλα τα δελτία ειδήσεων του σταθμού, αλλά και οι ενημερωτικές εκπομπές, όπως η εκπομπή «Υγεία Πάνω Απ’ Όλα», μεταδίδονται σε ανάλυση HD (High Definition), μέσω του ΑΝΤ1 HD.

Πλέον, οι τηλεθεατές μπορούν να απολαύσουν και τα ενημερωτικά προγράμματα του σταθμού στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση και να απολαύσουν μία πλουσιότερη τηλεοπτική εμπειρία, με εικόνα υψηλής ευκρίνειας.

Το νέο control room του ΑΝΤ1 θεωρείται από τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά στην Ελλάδα και με την αναβάθμισή του εγκαινιάζει μία νέα εποχή για τον σταθμό, ο οποίος εκσυγχρονίζεται διαρκώς.

Για την αναβάθμιση του control room εργάστηκε όλη η τεχνική ομάδα του ΑΝΤ1, κατορθώνοντας - με την υποστήριξη του τμήματος Προμηθειών - να φέρει εις πέρας με επιτυχία την ανακαίνιση, στο διάστημα-ρεκόρ του ενός μήνα.

Το νέο control room διαθέτει 6 κάμερες HD, 2 LED Wall HD και Vision Mixer, με τη δυνατότητα να δέχεται 84 εισερχόμενες πηγές, καταλήγει η ανακοίνωση του ANT1.