Breaking News

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»: Αφιέρωμα σε τέσσερις μεγάλους στιχουργούς (Επεισόδιο 18-5-2019)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου 18 Μαΐου εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στα τραγούδια λέμε Ναι», με παρουσιαστές τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, ήταν αφιερωμένη στα τραγούδια τεσσάρων μεγάλων στιχουργών, που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι.

Το Σάββατο τραγουδήσαμε τους υπέροχους στίχους που μας χάρισαν η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, ο Χαράλαμπος Βασιλειάδης ή Τσάντας, ο Πυθαγόρας και η Σώτια Τσώτου και μάθαμε τις ξεχωριστές ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα τραγούδια.

Το «Αγριολούλουδο», «Δυο πόρτες έχει η ζωή», «Να’ τανε το ‘21», «Τα δειλινά» και πολλά ακόμη εμβληματικά τραγούδια έκαναν αυτή τη βραδιά μοναδική.

Στη σκηνή, ο Μπάμπης Τσέρτος, η Μαρία Σουλτάτου, η Αποστολία Ζώη, η Αφεντούλα Ραζέλη, ο Χάρης Μακρής, η Βασιλική Νταντά, ο Γιώργος Κουβέλης, και το σχήμα «Γραμμές» με τους Ηλία και Σπύρο Καππάκο, τον Γιώργο Ζήτσα και την Αγγελική Σπηλιάκου.

Στην παρέα και στις ιστορίες, ο δημοσιογράφος Νίκος Θρασυβούλου, ο μουσικός παραγωγός Σιδερής Πρίντεζης και ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας Protasis, Νίκος Οικονόμου. Καλεσμένοι ήταν και οι ηθοποιοί Βασίλης Λέμπερος, Ροζαλία Μιχαλοπούλου, Νεφέλη Παπαδερού,  Άρης Τσάπης και Γιάννης Φραγκίσκος.