Breaking News

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Μουσικό ταξίδι με αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα μουσικό ταξίδι με αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια θα παρουσιάσει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 22:00, στον ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή φιλοξενεί τέσσερις νέες αυθεντικές και άφθαρτες φωνές: την Ηρώ Σαϊα, τον Ζαχαρία Καρούνη, τον Γιώργο Καραδήμο και την Αγγελική Τουμπανάκη. 

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ο κορυφαίος Έλληνας σολίστας και δεξιοτέχνης του κλαρίνου μας χαρίζει μαγικές μελωδίες.

Έκπληξη της βραδιάς η τραγουδίστρια Γιώτα Γιάννα, που ερμηνεύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο το τραγούδι «Λάβαρα και ραβασάκια» σε μουσική του Ζαχαρία Καρούνη. 

Την παρέα συμπληρώνουν: ο συνθέτης, πιανίστας και στενός συνεργάτης της Ηρούς Σαϊα, Νεοκλής Νεοφυτίδης, ο Αλέξης Κωστάλας, η  φωτογράφος Καλλιόπη,  ο συντονιστής του Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών Κλήμης Πυρουνάκης, ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης, οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές Ρένια Τσιτσιμπίκου, Βασίλης Σκουντής και Αντώνης Κατσαρός, οι ηθοποιοί Βίκυ Μαραγκάκη, Νίκη Σερέτη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Γωγώ Μπρέμπου, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και Ειρήνη Σταματίου, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Βασιλεία Ζερβού και Ξενοφών Ραράκος, η στιχουργός Σόφη Παππά και η δημοσιογράφος Στέλλα Μιχαλέα.