Breaking News

Survivor: Μπήκαν οι πρώην παίκτες - Το πρώτο αγώνισμα - Ξεκίνησε η 72ωρη ψηφοφορία (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Σαββάτου ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχθηκε στον Άγιο Δομίνικο τους πρώην παίκτες του Survivor Γιάννη Τσίλη,  Μελίνα Μεταξά,  Εύη Σαλταφερίδου,  Πάνο Θεοδώρου και  Σώζοντα Παλαίστρο-Χάρο, οι οποίοι, μαζί με παλιούς Τούρκους παίκτες, σχημάτισαν μία ομάδα. Από την άλλη η Μαύρη και η Άσπρη ομάδα ενώθηκαν σε μία νέα που ονομάζεται Survivors 2019.

Μέχρι την Πέμπτη 30 Μαΐου οι δύο ομάδες θα αγωνίζονται για έπαθλα. Το πρώτο αγώνισμα εξελίχθηκε σε ντέρμπι με τους Survivors 2019 να επικρατούν οριακά με 10-9.

Παράλληλα το Σάββατο ξεκίνησε η μεγάλη ψηφοφορία που θα διαρκέσει 72 ώρες, μέχρι και το βράδυ της Τρίτης 28 Μαΐου.

Oι Έλληνες συμμετέχοντες βρίσκονται πλέον στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Οι τηλεφωνικές γραμμές  παραμείνουν ανοιχτές και οι τηλεθεατές ψηφίζουν με τη θετική τους ψήφο τους διαγωνιζόμενους που επιθυμούν περισσότερο. Μετά από την ψηφοφορία θα προκύψει μία κατάταξη με τη δημοτικότητα των επτά παικτών. Αυτή η κατάταξη δεν θα ανακοινωθεί ούτε στους παίκτες ούτε στους τηλεθεατές.

Survivor: Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη για την αποχώρηση του Χικμέτ

Οι αγώνες ασυλίας και η ψηφοφορία θα διεξάγονται όπως πριν και θα προκύπτουν πάλι δύο υποψήφιοι. Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, σύμφωνα με την 72ωρη ψηφοφορία του κοινού.

Δείτε τα βίντεο.