Breaking News

Το χαστούκι της Ρέβη σε θαυμάστρια του Τότσικα: «Ήταν φοβερά προκλητική, την πήραν σηκωτή» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα» της Τρίτης η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε τη σύζυγο του ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα, τη Ρούλα Ρέβη.

Η καταξιωμένη φωτογράφος άνοιξε την καρδιά της για όλα, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, με καβγάδες και εντάσεις στην οικογένειά της. Αν και οι γονείς της «κλέφτηκαν» όταν ήταν ακόμα ανήλικοι, η σχέση τους δεν ωρίμασε ποτέ. Τα οικονομικά προβλήματα και ο μποέμ χαρακτήρας του πατέρα της την έκαναν μια αντιδραστική έφηβη που αποφάσισε να εγκαταλείψει το σχολείο. Ωστόσο, κατάφερε να ανακαλύψει το ταλέντο της στη φωτογραφία και να διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία.

Η Ρούλα Ρέβη μίλησε, επίσης, για την επεισοδιακή γνωριμία της με τον Αποστόλη Τότσικα και την καρμική τους σχέση, ενώ περιέγραψε ένα περιστατικό, όπου χαστούκισε θαυμάστριά του!

«Έχω ρίξει χαστούκι σε μία κοπέλα γιατί ήταν φοβερά προκλητική. Περνούσε και πίεζε το στήθος της πάνω στον Αποστόλη. Της έκανα παρατήρηση και μου είπε "Αι στο διάολο!". Ξαναπερνάει, ξανατρίβεται και της ρίχνω μία ανάποδη. Την πήραν σηκωτή οι φίλοι της και βγήκαν» τόνισε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη, όπως θα δείτε στο τρίτο βίντεο...