Breaking News

Τριαντάφυλλος: «Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με τη Νατάσα Θεοδωρίδου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε παλιότερες συνεντεύξεις του ο Τριαντάφυλλος είχε εκφράσει την ενόχλησή του, τονίζοντας ότι αν και βοήθησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στα πρώτα της δισκογραφικά βήματα, εκείνη τον ξέχασε σε αφιέρωμα που της έγινε στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για τη σχέση του με την τραγουδίστρια...

Σε συνέντευξή του στο Sigma Κύπρου, απόσπασμα της οποίας πρόβαλε το Πρωινό, ο Τριαντάφυλλος δήλωσε:

«Καλά να είναι η κοπέλα εκεί που είναι, δεν θέλω να ξανασχοληθώ μαζί της. Μια χαρά είναι η καριέρα της, μια χαρά είναι η δικιά μου, αλλά από τη στιγμή που κάποιος σου γράφει είναι π@@ρια μεγάλη να μην τον καλέσεις. 

Δεν έχω πει κάτι που να την έχει ενοχλήσει. Απλά, πάντα οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν για τη Νατάσα κι εγώ έλεγα, ίσως γι' αυτό... Αυτό δεν σημαίνει ότι σε μια εκπομπή τέτοια, που κάποιος έχει γράψει τους μισούς σου δίσκους, δεν πρέπει να τον καλέσεις. 

Δεν μιλάμε με τη Νατάσα, τι να πούμε; Ασχολούμαι με την οικογένεια μου, με το γιο μου, με τα τραγούδια μου και με τα live μου που τρέχω σαν τρελός. Τι να ασχοληθώ με τη Νατάσα; Έχει την καριέρα της, εγώ τη δικιά μου. Δεν με ενδιαφέρει ούτε σαν άτομο... δεν με ενδιαφέρει καν...».