Breaking News

ELIF: Επεισόδια 358 - 359 - 360, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 24/6/19 - Επεισόδιο 358: Η Φεριντέ δεν μπορεί να πείσει τη Μελέκ να τηλεφωνήσει στην αστυνομία σχετικά με τις απειλές του Σουκρού και αποφασίζει να ενημερώσει τον Κενάν. Εκείνος πηγαίνει αμέσως να βρει τη Μελέκ και είναι θυμωμένος μαζί της επειδή δεν μίλησε σε κανέναν για ό,τι της συμβαίνει. Η Αλιγιέ ενοχλείται από τις πολλές ερωτήσεις της Ασουμάν για τη σχέση του Κενάν με τη Μελέκ και της ζητάει να ασχολείται μόνο με την Τουγτσέ και όχι με τις υποθέσεις της οικογένειας.

Η Ασουμάν δέχεται ένα τηλεφώνημα από το σχολείο της Τουγτσέ και την ενημερώνουν πως η μικρή ήταν λίγο αδιάθετη αλλά πλέον καλά. Η Ασουμάν βρίσκει ευκαιρία να επικοινωνήσει με τον Κενάν και του λέει πως η Τουγτσέ είναι πολύ άρρωστη και πάει στο σχολείο να την πάρει. Ο Κενάν αφήνει τη Μελέκ για να πάει στο σχολείο της Τουγτσέ. Όταν φτάνει στο σχολείο, η δασκάλα της Τουγτσέ του λέει πως η μικρή είναι καλά και μπορεί άνετα να συνεχίσει τα μαθήματά της. Όταν ο Κενάν μαθαίνει πως αυτό το γνώριζε ήδη η Ασουμάν, τη μαλώνει. Όταν φεύγει ο Κεμάλ, η Ελίφ βγαίνει για να πάει να κάνει τα ψώνια της Ράμπια. Η Ράμπια ανησυχεί για την Ελίφ και της δίνει χρήματα για να πάει να πάρει σοκολάτα. Η Ελίφ μοιράζεται τη σοκολάτά της με την ΙντζΊ και είναι και οι δύο πολύ χαρούμενες.

Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πηγαίνουν στη σχολή τους για να πάρουν σημειώσεις καθώς πρέπει να διαβάσουν πολύ για να καλύψουν τα κενά τους. Η Πελίν τους πλησιάζει και σχολιάζει τις μέρες, που πέρασε ο Σελίμ στη φυλακή και το ζευγάρι απομακρύνεται με μια δικαιολογία. Η Φεραγιέ έρχεται και η Πελίν σχολιάζει τη συζήτησή της με τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ. Ενώ ο Σερντάρ και η Γκόντζα είναι ακόμα στο σπιτάκι στο δάσος, εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης του, ο Ουλβί. Ο Ουλβί τους ρωτάει τι τους συμβαίνει και ο Σερντάρ του λέει μια ιστορία, πως είναι παντρεμένοι αλλά τους κυνηγάνε οι οικογένειές τους. Ο Ουλβί τους λέει πως μπορούν να μείνουν εκεί για όσο καιρό επιθυμούν. Στο καφενείο, ο Κεμάλ ακούει δύο άντρες να μιλάνε για την Εμπρού, που κλέφτηκε και πως η Ράμπια δεν έχει ποια κανέναν για να την κληρονομήσει. Όταν επιστρέφει σπίτι ο Κεμάλ βλέπει την Ιντζί και την Ελίφ να τρώνε σοκολάτα και τις ρωτάει που τη βρήκαν.

Η Ελίφ του λέει πως η Ράμπια τους έδωσε χρήματα και εκείνος δεν τη μαλώνει όπως συνηθίζει, αντίθετα της δίνει συγχαρητήρια επειδή προσέχει την ηλικιωμένη γυναίκα. Η Ελίφ και η Ιντζί ξαφνιάζονται από τη συμπεριφορά του. Η Φεριντέ επιστρέφει σπίτι και ενώ συζητάει με τη Μελέκ συνειδητοποιούν πως ο Κενάν έχει αφήσει εκεί το πορτοφόλι του. Καθώς ετοιμάζονται να καλέσουν τον Κενάν για να τον ενημερώσουν, κάποιος χτυπάει την πόρτα τους. Πιστεύουν πως είναι ο Κενάν αλλά είναι ο Σουκρού. Μπαίνει μέσα στο σπίτι με τη βία και χτυπάει τη Μελέκ και τη Φεριντέ. Εκεί τη στιγμή φτάνει και ο Κενάν και ο Σουκρού τον απειλεί με ένα μαχαίρι αλλά ο Κενάν τον αντιμετωπίζει και τον χτυπάει. Η Φεριντέ καλεί την αστυνομία...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 358, 2ος Κύκλος)

Τρίτη 25/6/19 - Επεισόδιο 359: Αφού δίνουν καταθέσεις στην αστυνομία, ο Κενάν και η Μελέκ πηγαίνουν στην παραλία να μιλήσουν. Αποφασίζουν να επισκεφθούν την Γκιουλτσάν στο ορφανοτροφείο. Η μικρή χαίρεται όταν βλέπει τη Μελέκ και τον Κενάν και ενθουσιάζεται με τα δώρα τους. Όταν ο Κενάν επιστρέφει στο κτήμα εξηγεί στην Αλιγιέ τι συνέβη και εκείνη αισθάνεται μεγάλη θλίψη. Ο Κεμάν λέει στην Ελίφ πως μαζί με την Ιντζί μπορούν να επισκέπτονται κάθε μέρα τη Ράμπια. Τα κopιτσάκια χαίρονται πολύ. Το επόμενο πρωί τις πηγαίνει ο ίδιος στη Ράμπια. Της εύχεται περαστικά και αφήνει τις μικρές μαζί της. Ο Ουλβί ετοιμάζει φαγητό για τον Σερντάρ και την Γκόντζα.

Η Γκόντζα έχει ναυτία και ο Σερντάρ ανησυχεί αλλά εκείνη τον καθησυχάζει λέγοντας του πως ευθύνεται η εγκυμοσύνη της. Ο Μουράτ εργάζεται ως αχθοφόρος και είναι εξαντλημένος αλλά δεν θέλει να παραιτηθεί πριν βρει μια καλύτερη δουλειά. Ο Νετζντέτ αρχίζει να πίνει. Δεν αντέχει στη σκέψη πως η Γκόντζα τον εγκατέλειψε. Η Αρζού θέλει να πάει την Τουγτσέ στο πάρκο και ζητάει από την Ασουμάν να έρθει μαζί τους. Χρησιμοποιώντας την Τουγτσέ ως δικαιολογία, η Αρζού στην πραγματικότητα προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τη ζωή της Ασουμάν. Η Ασουμάν όμως αποφεύγει τις ερωτήσεις της και της λέει πως η Αλιγιέ τις προειδοποίησε να μην αργήσουν και φεύγει από το πάρκο...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 359, 2ος Κύκλος)

Τετάρτη 26/6/19 - Επεισόδιο 360: Η Ελίφ και η Ιντζί φτιάχνουν τη διάθεση της Ράμπια, η οποία είναι ακόμα λυπημένη εξαιτίας της φυγής της Εμπρού. Όταν τα κopιτσάκια επιστρέφουν σπίτι, ο Κεμάλ ανακαλύπτει πως η γυναίκα δεν έδωσε λεφτά αυτή τη φορά. Ζητάει από την Ελίφ να ψάξει το σπίτι της Ράμπια και να του φέρει όλα τα λεφτά και τα κοσμήματα, που θα βρει. Όταν η Ελίφ αρνείται να το κάνει εκείνος της λέει πως η Ράμπια του χρωστάει χρήματα και πως το έχει ξεχάσει γιατί είναι ηλικιωμένη. Η Ελίφ φοβάται πολύ τον Κεμάλ αλλά είναι αποφασισμένη να μην κλέψει. Όταν η Αρζού επιστρέφει σπίτι ρωτάει τη Ναζάν αν γνωρίζει την Ασουμάν αλλά η Ναζάν λέει ψέματα πως δεν την ξέρει. Η Αρζού ρωτάει τον Νετζντέτ για την Ασουμάν αλλά εκείνος είναι μεθυσμένος και δεν μπορεί να μιλήσει. Μουρμουρίζει όμως κάτι για τον Κεμάλ και την Ελίφ.

Το επόμενο πρωί, ο Νετζντέτ αποφασίζει να σταματήσει να πίνει και να πάρει την εκδίκησή του. Ρωτάει τους άντρες του αν έχουν κάνει πρόοδο με τις έρευνές τους αλλά εκείνοι του απαντούν πως δεν βρήκαν κανένα στοιχείο που να τους οδηγήσει στην Γκόντζα. Μαζί με δυο άντρες του, ο Νετζντέτ αποφασίζει να ψάξει σε ένα διπλανό χωριό. Η Ναζάν τηλεφωνεί στην Ασουμάν και της λέει πως η Αρζού ψάχνει το παρελθόν της και η Αρζού την ακούει κρυφά. Όταν η Ναζάν κλείνει το τηλέφωνο, η Αρζού την πιέζει να μιλήσει αλλά η Ναζάν της λέει πως ο Νετζντέτ ήταν εκείνος που βρήκε δουλειά στην Ασουμάν και πως αυτά είναι όλα όσα γνωρίζει. Ο Κενάν φροντίζει για την εκπαίδευση της Γκιουλτσάν και το λέει στην Αλιγιέ. Η Αλιγιέ αποφασίζει και εκείνη να κάνει μια δωρέα στο ορφανοτροφείο.

Ο Κενάν βρίσκει και ένα εστιατόριο για να νοικιάσει η Μελέκ. Ζητάει από τη Μελέκ να συναντηθούν για να της πει τα νέα. Ο Σερντάρ και η Γκόντζα έρχονται κάθε μέρα πιο κοντά. Ο Σερντάρ βρίσκει ένα όχημα για να φύγουν και σχεδιάζουν να το κάνουν το ίδιο βράδυ. Ευχαριστούν τον Ουλβί για τη φιλοξενία του. Ο Μουράτ χτυπάει άσχημα το πόδι του στη δουλειά και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός του λέει πως δεν θα μπορεί να δουλέψει για αρκετό καιρό. Οι φίλοι του τον μεταφέρουν σπίτι. Η Μελέκ και η Φεριντέ λυπούνται όταν τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση. Ο Μουράτ πονάει και η Φεριντέ τον φροντίζει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 360, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ