Breaking News

ELIF: Επεισόδια 361 - 362, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 27/6/19 - Επεισόδιο 361: Η Μελέκ συναντάει τον Κενάν αλλά δεν δέχεται την προσφορά του να τη βοηθήσει να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο. Του ζητάει όμως να βοηθήσει τον Μουράτ να βρει μια νέα δουλειά γιατί έχει παραμελήσει τις σπουδές του δουλεύοντας ως αχθοφόρος. Ο Κενάν της λέει να τον στείλει στο γραφείο του όταν ο νεαρός θα νιώσει καλύτερα. Η Ασουμάν μιλάει με την Μπελγκίν στο τηλέφωνο και ανακαλύπτει πως είναι κόρη του Κεμάλ.

Η Ελίφ και η Ιντζί παίζουν στο σπίτι της Ράμπια όταν την επισκέπτεται ο Ιλκέρ, ένας φίλος της Εμπρού. Ισχυρίζεται πως η Εμπρού του χρωστάει χρήματα και ήρθε να τα ζητήσει. Όταν η Ράμπι ανοίγει το κουτί με τα χρήματα, το βρίσκει άδειο. Η Ράμπια απολογείται στον Ιλκέρ και του υπόσχεται να του δώσει σύντομα τα χρήματα. Η Ράμπια, η Ελίφ και η Ιντζί ψάχνουν σε όλο το σπίτι για τα χρήματα αλλά δεν τα βρίσκουν. Τα κopiτσια επιστρέφουν σπίτι και η Ελίφ βλέπει την Ιντζί να κρύβει τα χρήματα.

Η Ιντζί είχε ακούσει τη συζήτηση ανάμεσα στην Ελίφ και τον Κεμάλ και επειδή πίστεψε πως ήταν πράγματι δικά του τα χρήματα, τα πήρε. Η Ελίφ της παίρνει τα χρήματα και της ζητάει να την εμπιστευθεί, αυτά τα λεφτά ανήκουν στη Ράμπια. Της ζητάει επίσης να μην πει τίποτα στον Κεμάλ. Όταν ο Κεμάλ επιστρέφει σπίτι ζητάει τα χρήματα από την Ελίφ και εκείνη του λέει πως δεν μπόρεσε να τα βρει. Ο Κεμάλ την απειλεί να φέρει τα χρήματα την επόμενη μέρα διαφορετικά θα την παραδώσει στον Νετζντέτ και θα την κλειδώσει ξανά στην αποθήκη.

Η Ελίφ είναι πολύ λυπημένη. Λίγο μετά την αναχώρηση της Γκόντζα και του Σερντάρ, ο Νετζντέτ φτάνει στο σπιτάκι στο δάσος και ρωτάει τον Ουλβί αν είδε έναν άντρα και μια γυναίκα να τριγυρνούν εκεί. Εκείνος ισχυρίζεται πως δεν είδε κανέναν αλλά ο Νετζντέτ βρίσκει το σάλι της Γκόντζα. Ένας από τους άντρες του Νετζντέτ πιστεύει ότι ο Ουλβί θα τραβήξει μαχαίρι και τον σκοτώνει. Ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος γιατί δεν πρόλαβε να μάθει τίποτα από τον Ουλβί...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 361, 2ος Κύκλος)

Παρασκευή 28/6/19 - Επεισόδιο 362: Το πόδι του Μουράτ είναι καλύτερα. Όταν η Μελέκ και η Φεριντέ του λένε πως ο Κενάν θα του βρει δουλειά, ο Μουράτ λέει πως δεν θα δεχθεί η Μελέκ να έχει οποιαδήποτε υποχρέωση απέναντι στον Κενάν και αρνείται να πάει να τον δει. Όμως στο τέλος η Μελέκ και η Φεριντέ καταφέρνουν να τον πείσουν. Ο Κενάν προσλαμβάνει τον Μουράτ ως προσωπικό του οδηγό. Ο Σερντάρ πηγαίνει την Γκόντζα σε έναν φίλο του και της λέει πως εκείνος θα μείνει αλλού. Η Γκόντζα του ζητάει να μείνει μαζί της. Ο Κεμάλ βρίσκει τα λεφτά που έκρυβαν η Ελίφ και η Ιντζί.

Η Ελίφ τον βλέπει να βάζει κάποια χρήματα στην τσέπη του και όταν πηγαίνει στο μέρος που είχε κρύψει τα χρήματα και δεν τα βρίσκει νιώθει μεγάλη λύπη. Η Ελίφ ακολουθεί τον Κεμάλ και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να πάρει πίσω τα χρήματα. Όταν εκείνος σηκώνεται από την καρέκλα του καφενείου, η Ελίφ παίρνει τα χρήματα από την τσέπη του και τρέχει να τα δώσει πίσω στην Ράμπια. Ο Κεμάλ καλεί τον Βεϊσέλ και του λέει πως θέλει να συνεργαστούν. Καθώς ετοιμάζεται να του δώσει τα χρήματα, συνειδητοποιεί πως δεν είναι στην τσέπη του.

Ο Βεϊσέλ του λέει πως μπορούν να γίνουν συνεργάτες και να του δώσει αργότερα τα χρήματα. Μαζί αναζητούν μαγαζί για να νοικιάσουν. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ διαβάζουν για να περάσουν τις εξετάσεις τους. Ο Σελίμ αφήνει τη Ζεϊνέπ στη σχολή και πηγαίνει σε ένα μαγαζί. Εκεί συνειδητοποιεί πως κάποιος παρακολουθεί την Πελίν και τη σώζει όταν ο άντρας προσπαθεί να τη χτυπήσει με το αυτοκίνητό του. Η Πελίν του εξηγεί πως πρόκειται για τον πρώην αγαπημένο της. Η Ναζάν τηλεφωνεί στον Κεμάλ και του λέει πως η Αρζού είναι στα ίχνη του...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 362, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ