Breaking News

«Ο φτερωτός θεός»: Νέα καθημερινή σειρά από τον Ιούλιο στον ΣΚΑΪ (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πιο φρέσκια νεανική σειρά έρχεται στον ΣΚΑΪ. Ο «Φτερωτός θεός» είναι η ανάλαφρη εpωτική κομεντί που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές στις χώρες όπου προβλήθηκε και υπόσχεται να γίνει η νέα καθημερινή μας συνήθεια. Τα καλοκαιρινά τηλεοπτικά βράδια αποκτούν χρώμα, ζωντάνια και νεανικό ενθουσιασμό. 

Ο «Φτερωτός θεός» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και θα προβάλλεται καθημερινά στις 20:50.

Η σειρά είναι το απόλυτο τηλεοπτικό hit στην Τουρκία και σε όλες τις χώρες όπου προβάλλεται με πρωταγωνιστές δύο από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς τους και σύμφωνα με τα media της γειτονικής χώρας το πιο καuτό τηλεοπτικό ζευγάρι της χρονιάς: Τον γοητευτικό Can Yaman και την πανέμορφη Demet Ozdemir. 

Στην ιστορία μας, το όμορφο ζευγάρι, είναι ο Τζαν και η Σανέμ. Εκείνος είναι ο τύπος του άντρα που αναζητά σε κάθε του βήμα την περιπέτεια, ξεχωρίζει για το αντισυμβατικό του πνεύμα, το χιούμορ και την περιπαικτική του διάθεση σε όλα όσα συμβαίνουν. Εκείνη είναι ένα νέο κopiτσι, χαρούμενο και γεμάτο ενέργεια. Αναζητά στη ζωή της πολλά περισσότερα από έναν γάμο για να νιώσει ολοκληρωμένη και ασφαλής. 

Η Σανέμ βάζει στόχο να ανεξαρτητοποιηθεί από το συντηρητικό οικογενειακό περιβάλλον και το καταφέρνει. Ο νεανικός ενθουσιασμός της νικά όλα τα εμπόδια. Ο Τζαν προέρχεται από μια πλούσια οικογένεια, ο πατέρας του είναι ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρείας την οποία διευθύνει ο γιάπης αδελφός του. Η Σανέμ προσλαμβάνεται στην εταιρεία και σε ένα χαρούμενο, ευφάνταστο, δημιουργικό σκηνικό ο «Φτερωτός Θεός» ρίχνει τα πρώτα του βέλη.  

Από εκεί και μετά οι περιπέτειες, τα ευτράπελα, η χαρά, τα εμπόδια που εμφανίζονται εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς και μας παρασέρνουν στην τρέλα και τον ενθουσιασμό του απόλυτου έpωτα. Όπως αυτούς που γεννιούνται τα καλοκαίρια...