Breaking News

Γερονικολού: Η νέα ταινία «Για πάντα» και το ενδεχόμενο γάμου με τον Τσιμιτσέλη (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε δημοσιεύσει στο Instagram την αφίσα της νέας ταινίας "Για Πάντα", στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού.

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για την ταινία στην κάμερα του Happy Day, ενώ απάντησε, όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει γάμος με τον σύντροφό της στην ταινία ή... στη ζωή:

«Στην ταινία γνωρίζω τον Γιάννη και θα υπάρξει έpωτας, αλλά... με πολλές ανατροπές. Δεν θα πω αν θα υπάρξει γάμος με τον Γιάννη στην ταινία. Στη ζωή προς το παρόν όχι. 

Οι σχέσεις πάντα είναι δύσκολες και πάντα απαιτούν συμβιβασμούς, υποχωρήσεις και να ξέρεις πότε την τελειώνεις ή πότε τη συνεχίζεις. 

Οι σχέσεις που με δυσκολεύουν και μ' αρέσει να τις σταματάω είναι αυτές που δεν μου επιτρέπουν να είμαι ο εαυτός μου. Όταν είμαι ο εαυτός μου, σε φιλική ή εpωτική σχέση, είμαι καλά. Όταν πρέπει να υποδυθώ κάτι που δεν είμαι και δεν μπορώ να το υποστηρίξω, είναι το σημάδι ότι... τέλος».

«Πιστεύω θα υπάρξει χρόνος για διακοπές. Μία εβδομάδα, δέκα μέρες, κάπου θα πάμε» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η όμορφη ηθοποιός.


Δείτε όσα είπε στο Happy Day.