Breaking News

«Η αγάπη ήρθε από μακριά» - Π. Τσαρούχας: «Για τους Αλβανούς είμαι σχεδόν ο εθνικός τους ήρωας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αναφερόμενος στην εποχή που έπαιζε στη δημοφιλή σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά», ο Πασχάλης Τσαρούχας είπε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου»:

«Όταν έπαιζα στη σειρά ήταν πολύ φρέσκια η κατάσταση των Αλβανών, που έρχονταν στην Ελλάδα. Υπήρχε ένας φόβος και  μια άγνοια του κόσμου απέναντι στους ανθρώπους αυτούς και η σειρά έβαζε κάποια πράγματα στη θέση τους. 

Για τους Αλβανούς είμαι σχεδόν... εθνικός τους ήρωας γιατί τους έβαζα ένσημα. Γιατί έπαιζα έναν εργοδότη, ο οποίος στους ανθρώπους που δούλευαν γι' αυτόν έβαζε ένσημα. Ήμουν φιλαράκι και ήμουν καλό αφεντικό.

Κάποια στιγμή, που πήγα στην Αλβανία για 2-3 μέρες, έζησα πράγματα τα οποία ούτε να τα φανταστεί μπορεί κανείς. Εκδηλώσεις λατρείας... δεν με άφηναν να πληρώσω ούτε στο βενζινάδικο!».

Για τη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, που θα προβληθεί στο Open από το φθινόπωρο του 2019, ο ηθοποιός αποκάλυψε:

«Είχε ανακοινωθεί το όνομά μου, αλλά όταν μπήκε στον τελικό προγραμματισμό η σειρά για τα γυρίσματά της, δεν εξυπηρετούσαν κάποιες υποχρεώσεις που είχα με την παιδική παράσταση. Στη θέση μου παίζει ο Κωνσταντίνος Καζάκος».