Breaking News

Η εξομολόγηση της Βασιλικής Νταντά: «Έπαθα ψωρίαση από το έντονο στρες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Έπαθα ψωρίαση από το έντονο στρες και το άγχος. Φορούσα μακρυμάνικα ακόμα και το καλοκαίρι. Θυμάμαι ότι ετοιμαζόμουν για να βγω στην πίστα κι έβαφα τα χέρια μου και τα πόδια μου για να τα καλύπτω. Τη μέρα φορούσα παντελόνια ή δεν πήγαινα για μπάνιο τόσο συχνά ή δεν πήγαινα με ανθρώπους που δεν ξέρω, γιατί ντρεπόμουν να εμφανίσω σημεία του σώματός μου... δηλαδή, υπήρχε παντού. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο για μένα» εξομολογήθηκε η Βασιλική Νταντά, η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού.

Και πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια για το πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν πολλά χρόνια και τελικά το ξεπέρασε: 

«Ήταν μία κατάσταση πρωτόγνωρη για μένα... Σε ένα νοσοκομείο που είχα πάει με είχαν αποθαρρύνει εντελώς. Μου είπαν "Α, είναι ψωρίαση, δεν φεύγει" κι έφυγα κλαίγοντας. Εγώ πίστευα μέσα μου ότι μπορούσα να το ξεπεράσω. 

Δούλευα εφτά μέρες την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Ήμουν στην πίστα και θυμάμαι να γελάνε... να λένε "Κοίτα αυτό, κοίτα εκείνο στο χέρι της, στο πόδι της...". Τα έβλεπα εγώ από πάνω - την ώρα που τραγουδούσα - και μου χαλούσε η διάθεση. Έχανα όλο το παιχνίδι... μαύριζαν τα πάντα γύρω μου. Μετά δοκίμασα να φοράω μακριά ρούχα και πήρα και κοπέλα ειδική να μου βάφει τα σημεία, στα οποία είχα το πρόβλημα. Αυτό συνέβη πριν πολλά χρόνια...».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη. Το παραπάνω απόσπασμα από το 7ο λεπτό και μετά...