Breaking News

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου - Μάρθα Κουτουμάνου: Ραντεβού στο... δικαστήριο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
"Πόλεμος" φέρεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Μάρθα Κουτουμάνου και τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Σύμφωνα με το Πρωινό - που παρουσίασε δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα - οι δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη φαίνεται ότι θα δώσουν ραντεβού στα δικαστήρια το Σεπτέμβριο.

Η Ζωή Λάσκαρη δεν άφησε πίσω της διαθήκη. Κληρονόμοι της περιουσίας είναι οι κόρες της, καθώς ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποποιήθηκε της κληρονομιάς. 

Ωστόσο η κληρονομιά - που ουσιαστικά αφορά τη βίλα στο Πόρτο Ράφτη - συνοδευόταν και από κάποια χρέη.

Στις 10 Δεκεμβρίου 2018 εξώδικο της Μαρίας Ελένης ανέφερε: «Σε καλώ εντός δύο ημερών να παραδώσεις αντίγραφα των κλειδιών της οικίας μας προκειμένου να την επιδείξω σε υποψήφιους αγοραστές, αλλιώς θα προβώ σε αντικατάσταση».

Ακολούθησε στις 27 Δεκεμβρίου του 2018 το εξώδικο της Μάρθας: «Το σπίτι δεν είναι αυτοσυντηρούμενο και τα χρήματα δεν φυτρώνουν σε κάποιο δέντρο. Δεν δώσατε ούτε ένα ευρώ σε χρέη που μας βαραίνουν... φρόντισε, λοιπόν, να μας προσδιορίσεις ποια θα είναι η συμμετοχή σου στα έξοδα του σπιτιού που τρέχουν».

Σε άλλο εξώδικο τον Ιανουάριο του 2019 η Μαρία Ελένη ανέφερε: «Ο πατέρας μας Αλέξανδρος κάλυπτε για περισσότερα από 40 χρόνια κάθε σου ανάγκη. Πώς είναι δυνατόν να ισχυρίζεσαι ότι ο πατέρας μας σου οφείλει έστω κι ένα ευρώ;».

Τον Απρίλιο του 2019 η Μαρία Ελένη ζήτησε να διοριστεί ως προσωρινός διαχειριστής της περιουσίας της Ζωής Λάσκαρη ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της Μάκης Σούλης και να διανείμει ανάμεσα στις δύο αδερφές όσα περιλαμβάνονται σε τραπεζική θυρίδα.

Δείτε αναλυτικότερα στο βίντεο από το Πρωινό.