Breaking News

«Μαρία Πενταγιώτισσα»: Αποχώρησε από την παράσταση η Ελένη Καστάνη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H εμβληματική κωμωδία «Μαρία Πενταγιώτισσα» θα ξεκινήσει την περιοδεία της στις 27 Ιουνίου. Πρόκειται για ένα από τα πιο αστεία, σχεδόν σπαρταριστά, έργα του ελληνικού ρεπερτορίου, μια ξεκαρδιστική παρωδία ηθών, βασισμένη σε ένα από τα γνωστά παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας, εμπνευσμένο από αληθινά περιστατικά.

Στην παράσταση παίζουν οι: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Ελένη Καστάνη, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Μελέτης Ηλίας, Αργύρης Αγγέλου, Χάρης Γρηγορόπουλος, Δανάη Μπάρκα, Γιώργος Δεπάστας, Αχιλλέας Σκεύης και Απόστολος Καμιτσάκης.

Ωστόσο, η Ελένη Καστάνη αποχώρησε για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους από την παράσταση και πλέον αναζητείται η αντικαταστάτριά της.

Ο Άρης Καβατζίκης είπε ότι την τελευταία εβδομάδα η ηθοποιός έδειχνε να δυσανασχετεί στις πρόβες, ωστόσο ήταν αρνητική στο να κάνει κάποια δήλωση για να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Η αποχώρηση της Ελένης Καστάνη σχολιάστηκε και στη «Φωλιά των Κου Κου». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, πιθανότερη αντικαταστάτρια είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, κολλητή φίλη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, που φέτος το καλοκαίρι είχε αποφασίσει να μη δουλέψει.

Δείτε τα βίντεο.