Breaking News

«Μετά τα μεσάνυχτα»: Οι καλεσμένοι της αποψινής εκπομπής (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απόψε, «Μετά τα μεσάνυχτα» της Τρίτης 11 Ιουνίου, στις 00:15, στον Alpha, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη διηγείται στην Ελεονώρα Μελέτη την πολυτάραχη ζωή του τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρεται στην πλούσια δικηγορική του πορεία και δηλώνει περήφανος που ανέλαβε το γραφείο που άνοιξε ο παππούς του το 1910 και το οποίο θα κλείσει με το όνομά του καθώς δεν υπάρχει διάδοχος.

Επίσης, μιλά για τα 41 χρόνια κοινού βίου με τη Ζωή Λάσκαρη. Λέει χαρακτηριστικά πως «κεραυνοβολήθηκε» με το που την είδε, αν και δεν είχε δει, μέχρι τότε, καμία ταινία της. Θυμάται τη στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατό της, και παραδέχεται πως η απουσία της τάραξε τις ισορροπίες μέσα στην οικογένειά του, δηλώνοντας βαθύτατα θλιμμένος για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κόρη του, Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου, και τη Μάρθα Κουτουμάνου.

Αμέσως μετά, η Τζένη Μπαλατσινού λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Βασίλη Κικίλια μιλά αποκλειστικά στην Ελεονώρα Μελέτη. Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της γνωριμίας και της μετέπειτα σχέσης τους, ενώ αναφέρεται, για πρώτη φορά, στο διάστημα που έμειναν χωριστά προκειμένου να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Τι ήταν αυτό που τους έφερε και πάλι κοντά αλλά και ποια χαρακτηριστικά τού υποψήφιου βουλευτή εpωτεύτηκε;

Τέλος, «Μετά τα μεσάνυχτα» έρχεται και ο ανατρεπτικός Σταμάτης Κραουνάκης σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.