Breaking News

Το ξέσπασμα του Παπανώτα: «Διαπίστωσα εμβρόντητος ότι...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν καλεσμένος στο After Dark, όπου μίλησε στο Θέμη Γεωργαντά για τη μακρόχρονη πορεία του στον χώρο της δημοσιογραφίας και της παρουσίασης. 

Όταν ρωτήθηκε για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και για το πόσο επηρέασε τον ίδιο, απάντησε μεταξύ άλλων:

«Η κρίση μου... έκατσε στο κεφάλι σαν βόμβα, όπως έκατσε στους περισσότερους Έλληνες. Άλλαξε τη ζωή μας εκ βάθρων. Να σου πω για τη δική μου περίπτωση... οι μισθοί μας έπεσαν 90%, εφόσον μπορείς να διατηρήσεις τη δουλειά σου, γιατί ο μισοί δημοσιογράφοι έμειναν άνεργοι, έκλεισαν τα μισά μέσα. Το λέω για κάποιους δημοσίους υπαλλήλους που κλαίγονται...

Δουλεύω 32 χρόνια, στα 35 έπρεπε να πάρω σύνταξη... 2.500 ευρώ έπρεπε να πάρω. Τώρα θα δουλεύω μέχρι τα γεράματα και θα πάρω σύνταξη ένα χιλιάρικο; Γιατί φίλε, τα χρωστούσα σε κάποιον όλα αυτά;

Όταν έσκασε η κρίση μου ήρθε δύο φορές έκτακτη εισφορά. Διαπίστωσα εμβρόντητος ότι εγώ δήλωνα περισσότερα εισοδήματα από μεγαλόσχημο Υπουργό, ο οποίος έκανε κοινή δήλωση με τη γυναίκα του. Οι δυο τους μαζί δήλωναν λιγότερα από μένα».

Στο Εξομολογητήριο ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε σε μία σειρά από... after dark ερωτήσεις, όπως «Ποια παρουσιάστρια θα έσωζε από πνιγμό;».

Δείτε τα βίντεο.