Breaking News

To παρασκήνιο της αποχώρησης του Τζώνη Καλημέρη από το Open (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παρελθόν αποτελεί από το δυναμικό του Open ο Τζώνη Καλημέρης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η οποία αποκάλυψε:

«Είχα την πληροφορία από προχθές και προσπαθούσα να την επιβεβαιώσω. Γατί δεν γράφονται τέτοια πράγματα αν δεν μπορείς να το επιβεβαιώσεις.

Μέχρι και προχθές μου το διέψευδαν κατηγορηματικά από το κανάλι. Ωστόσο η όλη ιστορία είχε ξεκινήσει από την προηγουμένη Πέμπτη, από τότε έχει να εμφανιστεί στο κανάλι. Του το ανακοίνωσε το δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη. 

Υπάρχει μια άτυπη στάση πληρωμών σε όλες τις εξωτερικές παραγωγές. Υπάρχει μία μεγάλη οικονομική τρύπα στο κανάλι. Δεν υπογράφεται ο νέος προϋπολογισμός του καναλιού και όλο το πρόγραμμα είναι στον αέρα.

Αμφισβητείται το παλιό πρόγραμμα, γιατί έγιναν υψηλού κόστους παραγωγές, οι οποίες δεν απέφεραν τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης. 

Υπήρχαν συζητήσεις και φήμες όλο αυτό το διάστημα, που διαψεύδονταν. Τελικά συνέβη και από την προηγούμενη Πέμπτη ο Τζώνη Καλημέρης είναι εκτός καναλιού. Του το ανακοίνωσαν καθώς υπήρχε διαφωνία στο πρόγραμμα. Θα υπάρξουν ενδεχομένως και άλλες αποχωρήσεις κορυφαίων στελεχών του καναλιού».