Breaking News

Ζωές Παράλληλες: Επεισόδια 362 - 363 - 364 - 365 - 366 - 367, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 362+363: Η Καντέρ είναι ευτυχισμένη με την ανταπόκριση του Τουνά. Παράλληλα κι ο Εζντέρ, με αφορμή την περιπέτεια της Ντεφνέ, έρχεται πιο κοντά με τη Ναζάν, η οποία αρχίζει και του μιλά για τις ανησυχίες της και δέχεται τις συμβουλές του. Από την άλλη μεριά, ο Γκιουνέι είναι στεναχωρημένος που η Σονγκιούλ δεν θυμάται την επέτειο γάμου τους. Προσπαθεί δίχως επιτυχία να της θυμίσει το γεγονός.

Η Σονγκιούλ, η οποία προσποιείται ότι έχει ξεχάσει την επέτειό τους, αποφασίζει με τα κopiτσια να του κάνει ένα πάρτι έκπληξη. Τα κopiτσια ετοιμάζονται για το πάρτι και τ’ αγόρια τα αγόρια απασχολούν τον Γκιουνέι, για να μην καταλάβει την έκπληξη της Σονγκιούλ και να μπορέσουν τα κopiτσια να κάνουν τις προετοιμασίες για το πάρτι. Η τύχη όμως έχει άλλα σχέδια για όλους. Οι εξελίξεις που θ' ακολουθήσουν, όμως, θα σημαδέψουν τη ζωή όλων. Η Τζεμρέ, η Μεράλ κι η Εϊλούλ φτάνουν στο σπίτι της Καντέρ και η εικόνα που βλέπουν τους σοκάρει: ο Γιαβούζ βρίσκεται στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η Καντέρ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και με αναφιλητά εξηγεί στα κopiτσια αυτό που έχει προηγηθεί. Η Ναζάν ακούει τις φωνές των κopιτσιών κι έρχεται. Βλέποντας νεκρό τον Γιαβούζ καταλαβαίνει ότι ήταν λάθος της που δεν είχε προειδοποιήσει την Καντέρ, η οποία έχει πανικοβληθεί με τη σκέψη της φυλακής. Η Ναζάν τους υπόσχεται να τους βοηθήσει. Δεν πρέπει να ενημερωθεί η αστυνομία και το πτώμα του Γιαβούζ πρέπει να εξαφανιστεί. Τα κopiτσια υπόσχονται πως αυτό θα είναι το κοινό μυστικό και των πέντε, και αποφασίζουν να θάψουν τον Γιαβούζ στον κήπο της πολυκατοικίας τους...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Επεισόδια 364+365: Ο Σερκάν είναι στενοχωρημένος με την εξαφάνιση του πατέρα του. Όταν οι προσπάθειες αναζήτησής του δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα, αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Αλί. Από την άλλη μεριά, τα κopiτσια νιώθουν τύψεις για την πράξη τους. Η καθεμία για τους δικούς της λόγους. Η αλλαγή στη συμπεριφορά τους προβληματίζει τους κοντινούς τους ανθρώπους και δημιουργεί προβλήματα με τα αγόρια τους. Ο Εζντέρ, η Καντέρ και η Ζεχρά μετακομίζουν στην πολυκατοικία της Νεριμάν. Ο Εζντέρ δεν μπορεί να αποδεχτεί και να προσαρμοστεί στο νέο τρόπο ζωής.

Η Ζεχρά αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τη συμπάθεια που δείχνει η Σελίν προς τον Εζντέρ, για να βελτιώσει τις συνθήκες της ζωής της. Τα κopiτσια προτείνουν στην Εϊλούλ να χωρίσει με τον Αλί, ενώ η Καντέρ προσπαθεί να απομακρύνει τον Τουνά από τη ζωή της. Καθώς η Καντέρ αισθάνεται τύψεις που έμπλεξε τις φίλες της σ’ αυτήν τη δύσκολη περιπέτεια, αποφασίζει να μιλήσει στον Αλί. Όταν τα κopiτσια μαθαίνουν την απόφαση της Καντέρ, πανικοβάλλονται και τρέχουν να την προλάβουν. Όμως, η Καντέρ βρίσκεται ήδη στην Ασφάλεια και μιλά στον Αλί...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Επεισόδια 366+367: Ο άγνωστος, ο οποίος είναι μάρτυρας του θανάτου του Γιαβούζ, κάνει την κίνησή του και στέλνει στη Ναζάν φωτογραφίες από το μοιραίο βράδυ. Η Ναζάν στο σπίτι έχει να ασχοληθεί με τον Σερκάν, ο οποίος θεωρώντας πως ο πατέρας του είναι εξαφανισμένος έχει τρελαθεί από αγωνία. Τα κopiτσια, από την άλλη μεριά, ανεβαίνουν επίσης έναν Γολγοθά αφού οι Ερινύες δεν τις αφήνουν να ησυχάσουν ακόμα κι αν το έγκλημα δεν το διέπραξαν τυπικά εκείνες. Στη χειρότερη θέση απ’ όλες βρίσκεται η Σονγκιούλ, η οποία αντιλαμβάνεται πως αν το μυστικό αποκαλυφθεί και μπουν φυλακή, τότε κι η ίδια θα γεννήσει το κopιτσάκι της στη φυλακή κι έπειτα δεν θα το ξαναδεί.

Η μόνη αισιόδοξη ανάμεσα στα κopiτσια, παραμένει η Μεράλ, η οποία ανησυχεί μεν για το μέλλον τους, αλλά απ’ την άλλη δεν θα αφήσει καμιά ευκαιρία ανέλιξης της καριέρας της ανεκμετάλλευτη. Όταν γνωρίσει έναν πολύ διάσημο μουσικό, θα κινήσει γη και ουρανό για να τον κάνει να ακούσει τη φωνή της. Για ακόμα μια φορά, η Νεριμάν θα παίξει το ρόλο του επιταχυντή αφού πηγαίνοντας στην αστυνομία και μιλώντας στον Αλί και τη Φαντίκ για τη διπρόσωπη Ναζάν, θα τους βάλει σε υποψίες. Ο Αλί δεν παίρνει στα σοβαρά τα λόγια της Νεριμάν και συνεχίζει την έρευνά του χωρίς να υπολογίζει τη Ναζάν ως ύποπτη.

Τα αγόρια βλέποντας την κατάσταση του Σερκάν να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα λόγω της ανησυχίας του για τον πατέρα του, θα προσπαθήσουν να τον απομακρύνουν απ’ το σπίτι και να τον πάνε σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα για να ξεχαστεί. Ενώ τα αγόρια είναι έτοιμα για το ματς και πηγαίνουν με το αυτοκίνητο της Ναζάν στο γήπεδο, ο Αλί θα ανακαλύψει κηλίδες αίματος στο πορτμπαγκάζ και συνδυάζοντας τις με τα λεγόμενα της Νεριμάν, θα θελήσει να ανακαλύψει σε ποιον ανήκει αυτό το αίμα.

Ο Αλί, αγνοώντας την κατάσταση, λέει στην Εϊλούλ πως σχεδιάζει να πάρει κρυφά δείγμα από το αίμα στο αμάξι της Ναζάν και το κopiτσι, έντρομο μήπως και ο αγαπημένος της μάθει το μυστικό τους, θα προειδοποιήσει τα κopiτσια και τη Ναζάν να ξεφορτωθούν το αυτοκίνητο. Τα κopiτσια κοντεύουν να τρελαθούν βλέποντας μέρα με τη μέρα τον κίνδυνο της αποκάλυψης να πλησιάζει και η Καντέρ αισθάνεται ακόμα περισσότερες τύψεις βλέποντας πως έχει παρασύρει μαζί της στον όλεθρο και τις αγαπημένες της φίλες...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Για την αρχική σελίδα "Ζωές Παράλληλες " πατήστε ΕΔΩ