Breaking News

David Beckham: Διασκέδασε με τα παιδιά του σε water park του Μαϊάμι (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο David Beckham παραμένει για αρκετό καιρό στις ΗΠΑ, όπου εργάζεται πάνω στο πρότζεκτ της Inter Miami CF. Ο παλαίμαχος Άγγλος σούπερ σταρ είχε επισημοποιήσει τη δημιουργία της ομάδας του τον Ιανουάριο του 2018 και το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ανακοίνωσε την ονομασία της. Η νέα ομάδα θα ενταχθεί στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (MLS) από το 2020. 

Ο φωτογραφικός φακός τον κατέγραψε σε water park του Μαϊάμι να διασκεδάζει με τα παιδιά του, την 8χρονη Harper, τον 16χρονο Romeo και τον 14χρονο Cruz.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στις καλοκαιρινές διακοπές στο Μαϊάμι ταξίδεψε μαζί με την οικογένεια και η σύζυγός του Victoria, ωστόσο δεν ήταν μαζί τους στο water park.

Νωρίτερα, στις αρχές του μήνα, το ζευγάρι γιόρτασε την 20η επέτειο του γάμου του στη Γαλλία, όπου απόλαυσε μία περιήγηση στο παλάτι των Βερσαλλιών.

Όσο για τον Brooklyn, παρέμεινε στο Λονδίνο. Ο 20χρονος γιος τους σπούδασε στο Parsons School of Design - ένα ιδιωτικό κολέγιο τέχνης και σχεδίου που βρίσκεται στη γειτονιά Greenwich Village του Μανχάταν - και πλέον κάνει την πρακτική του στον φημισμένο φωτογράφο Rankin, στο στούντιό του στο Δυτικό Λονδίνο.