Breaking News

ELIF: Επεισόδια 368 - 369 - 370, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 10/7/19 - Επεισόδιο 368: Ο Νετζντέτ είναι έξαλλος με την Γκόντζα επειδή το έσκασε με τον Σερντάρ και διατάζει τους άντρες του να τον βρουν. Στη συνέχεια κανονίζει να βγει ο Ερκούτ από τη φυλακή. Η Ελίφ λέει στην Ιντζί πως επιτέλους θυμήθηκε το πρόσωπο της μητέρας τη και θέλει να πάει στον δρόμο που την είχε δει, όταν ζούσε μαζί με τη Νουρτέν. Οι γείτονες του Μουχσίν και της Νουρτέν λένε στη Μελέκ πως το ζευγάρι είχε φύγει από το σπίτι του πολύ βιαστικό και πως η Νουρτέν βασάνιζε το κopιτσάκι, που έμενε μαζί τους. Η Μελέκ λιποθυμάει.

Ο Χαμίτ τηλεφωνεί από το κινητό της Μελέκ στη Φεριντέ και της λέει τι συνέβη. Η Φεριντέ πηγαίνει να βρει τη φίλη της και τη μεταφέρει σπίτι ενώ ο Χαμίτ φεύγει. Ο Σελίμ προσπαθεί να πείσει τον Κοράι να πετάξει το μαχαίρι και να αφήσει την Πελίν να φύγει. Όταν ο Κοράι αρνείται, ο Σελίμ τον αφοπλίζει και πιάνονται στα χέρια. Ο Κοράι το σκάει αλλά ο Σελίμ είναι χτυπημένος και το πουκάμισο του σκισμένο. Προσπαθεί να συνέλθει κάπως πριν συναντήσει τη Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ και οι φίλοι τους περιμένουν τον Σελίμ στην καφετέρια για να γιορτάσουν τα γενέθλια του. Όταν εκείνος καθυστερεί, οι φίλοι φεύγουν. Ο Μουράτ είναι ενοχλημένος από την καθυστέρηση του Σελίμ. Όταν ο Σελίμ φτάνει στην καφετέρια με το πρόσωπο του χτυπημένο η Ζεϊνέπ ανησυχεί. Η οικογένεια ετοιμάζει ένα πάρτι γενεθλίων στο σπίτι και περιμένει τον Σελίμ.

Όταν ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ φτάνουν τσακωμένοι, όλοι ξαφνιάζονται. Ο Σελίμ πηγαίνει στο δωμάτιο του. Όταν η Ζεϊνέπ τον ρωτάει τι έχει συμβεί αλλά δεν παίρνει ικανοποιητική απάντηση, θυμώνει. Όλοι ανησυχούν για τον Σελίμ. Όταν ο Κενάν τους λέει πως ο Ερκούτ απελευθερώθηκε και ίσως σε αυτό οφείλεται η κατάσταση του Σελίμ, η Ζεϊνέπ αποφασίζει να κάνει μια προσπάθεια να μιλήσουν ξανά. Πηγαίνει στο δωμάτιό τους όμως ο Σελίμ έχει αποκοιμηθεί. Ο Σελίμ ξέρει πως ό,τι κάνει για την Πελίν δεν είναι σωστό αλλά δεν μπορεί να βρει λύση. Όταν ο Μουράτ επιστρέφει από το πάρτι του Σελίμ, βρίσκει τη Φεριντέ στο προσκέφαλο της Μελέκ, η οποία κοιμάται. Η Φεριντέ του εξηγεί τι συνέβη. Η Μελέκ ξυπνάει και αποφασίζουν να ενημερώσουν τον Κενάν...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 368, 2ος Κύκλος)

Πέμπτη 11/7/19 - Επεισόδιο 369: Η Μελέκ καλεί τον Κενάν και του λέει πως υπάρχουν κάποιες εξελίξεις σχετικά με την Ελίφ και του ζητάει να συναντηθούν το πρωί. Ο Κενάν έχει μεγάλη περιέργεια να μάθει τι έχει προκύψει. Το επόμενο πρωί, ο Μουράτ πηγαίνει να πάρει με το αυτοκίνητο τον Κενάν και του εξιστορεί τα γεγονότα της προηγούμενης μέρας στο δρόμο. Όταν φτάνουν, η Μελέκ λέει κάθε λεπτομέρεια στον Κενάν πως η Ελίφ είχε κακοποιηθεί. Ο Κενάν και η Μελέκ αποφασίζουν να πάνε στο χωριό Ουζούνοβα για να βρουν την Ελίφ. Ο Τζεμάλ πηγαίνει την Ελίφ και την Ιντζί στο σπίτι της Ράμπια. Η Ελίφ αφήνει την Ιντζί εκεί και φεύγει για να πάει να βρει τη Μελέκ, ξεκινώντας από το σπίτι της Μελαχάτ. Η Ιντζί λέει στην Ράμπια πως η Ελίφ δεν ήρθε επειδή ήταν άρρωστη.

Ο Τζεμάλ συναντάει τον Βεϊσέλ και εκείνος του δίνει το χαρτί του δικηγόρου, το οποίο αν υπογράψει η Ράμπια, θα έχει το δικαίωμα να πουλήσει την περιουσία της. Η Ζεϊνέπ ρωτάει τον Σελίμ αν τσακώθηκε με τον Ερκούτ και εκείνος της απαντάει πως δεν γνώριζε καν ότι ο Ερκούτ αποφυλακίστηκε. Της λέει πως είχε έναν καυγά με έναν άγνωστο και πως ο ίδιος άντρας του επιτέθηκε ξανά. Η Ζεϊνέπ του ζητάει να μην της κρύψει τίποτα ξανά. Όλοι στην οικογένεια συμβουλεύουν τον Σελίμ να πάει στην αστυνομία και να κάνει μήνυση αλλά εκείνος αρνείται. Η Ζεϊνέπ δίνει στον Σελίμ το δώρο της, ένα πανωφόρι και εκείνος χαίρεται πολύ και το φοράει για να πάει στη σχολή.

Η Πελίν συναντάει τη Φεραγιέ και της λέει πως ο Κοράι την απείλησε με μαχαίρι. Η Φεραγιέ της λέει πως πρέπει να πάνε στην αστυνομία αλλά η Πελίν δεν αρνείται. Η Αρζού επισκέπτεται την Τουγτσέ και την κάνει πολύ ευτυχισμένη. Η Φεριντέ και ο Μουράτ πηγαίνουν στο κτήμα και εξηγούν σε όλους τις εξελίξεις σχετικά με την Ελίφ. Ο Σερντάρ θέλει να δει την Τουγτσέ για τελευταία φορά πριν φύγει. Αφήνει μόνη της την Γκόντζα και φεύγει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 369, 2ος Κύκλος)

Παρασκευή 12/7/19 - Επεισόδιο 370: Η Αρζού ακούει τη Φεριντέ και τον Μουράτ να λένε στην οικογένεια πως ο Κενάν και η Μελέκ έχουν πάει να βρουν την Ελίφ. Η Αρζού τηλεφωνεί στη Σεχέρ και της λέει πως πρέπει να κάνει ό,τι της πει αν δεν θέλει να πεθάνει όπως η Νουρτέν. Ο Κενάν και η Μελέκ φτάνουν στον προορισμό τους και ένας συγγενής του Μουχσίν τους λέει πως το ζευγάρι σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με ένα κopιτσάκι. Η Μελέκ και ο Κενάν είναι συντετριμμένοι. Η Γκόντζα περιμένει με αγωνία τον Σερντάρ στο σπίτι. Νιώθει ναυτία και ενώ πλένει το πρόσωπο της, της πέφτει το κινητό στο νερό. Χρησιμοποιεί το παλιό της κινητό για να καλέσει τον Σερντάρ και του ζητάει να έρθει γρήγορα γιατί δεν νιώθει καλά. Οι άντρες του Νετζντέτ εντοπίζουν που βρίσκεται η Γκόντζα από το τηλεφωνικό της στίγμα.

Ο Νετζντέτ βρίσκει την Γκόντζα και επιστρέφουν μαζί σπίτι του. Αφήνει όμως πίσω δύο από τους άντρες του για να πιάσουν τον Σερντάρ. Ο Νετζντέτ αγαπάει ακόμα την Γκόντζα και τη συγχωρεί. Ο Σερντάρ ξεφεύγει από τους άντρες του Νετζντέτ. Ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος όταν το μαθαίνει και διατάζει τον Ερκούτ να τον βρει εκείνος. Η Γκόντζα είναι απελπισμένη και δυστυχισμένη. Ο Τζεμάλ πηγαίνεις τη Ράμπια και της λέει πως ο ενοικιαστής της την κλέβει και πως αν είχε το νομικό δικαίωμα θα μπορούσε να τον αναλάβει εκείνος και έτσι η Ράμπια υπογράφει το χαρτί.

Η Ελίφ δεν μπορεί να βρει το σπίτι της Μελαχάτ και έτσι επιστρέφει στο σπίτι της Ράμπια επειδή δεν θέλει ο Τζεμάλ να καταλάβει πως δεν ήταν εκεί. Βρίσκει τον Τζεμάλ να βάζει τη Ράμπια να υπογράψει και πετάει πάνω στο έγγραφο ένα ποτήρι νερό επίτηδες για να το καταστρέψει. Ο Τζεμάλ γίνεται έξαλλος. Λέει στην Ράμπια πως θα ετοιμάσει νέο έγγραφο και θα έρθει ξανά. Στο σπίτι του, ο Τζεμάλ μαλώνει την Ελίφ και την Ιντζί επειδή έβρεξαν τα έγγραφα και τους λέει πως για τιμωρία δεν θα πάνε ποτέ ξανά στη Ράμπια...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 370, 2ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ