Breaking News

«Football Stories» - Γιώργος Λέντζας: «Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να διερευνήσουμε...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις αρχές Ιουνίου ο Γιώργος Λέντζας πέρασε δύσκολες στιγμές στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, όπου βρέθηκε για γυρίσματα του «Football Stories», καθώς άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από συμμορίες. 

Σήμερα ο παρουσιαστής φιλοξενήθηκε στο «Καλοκαίρι μαζί», όπου είπε, μεταξύ άλλων, για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Θα είναι ένα ταξιδιωτικό ποδοσφαιρικό πρότζεκτ, που θα έχει ενδιαφέρον. Θα είμαστε περισσότερο ως παρατηρητές. Εννοείται ότι θα είναι από πρώτο χέρι η εμπειρία, αλλά ουσιαστικά αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να διερευνήσουμε τι γεννάει τις μεγαλύτερες κόντρες και κάνει τα ντέρμπι σε όλο τον πλανήτη και να τα δούμε από μία πιο κοινωνική σκοπιά. 

Όσες διαφορές και να υπάρχουν ανάμεσα στους ανθρώπους από άκρη σε άκρη στη γη, νομίζω ότι όταν έρχεται το θέμα στο ποδόσφαιρο αρχίζουν και μοιάζουν όλοι μεταξύ τους.

Νιώθω ότι τα μεγαλύτερα ντέρμπι δεν είναι απλώς μία αθλητική κόντρα, αλλά έχουν ένα πολύ μεγαλύτερο υπόβαθρο. Έχουν να κάνουν με τάξεις, θρησκεία, φυλετική διαφορετικότητα ή πολιτικές διαφορές.

Μέχρι στιγμής έχουμε γυρίσει τα ντέρμπι Φλαμένγκο - Φλουμινένσε (Βραζιλία), Άγιαξ - Φέγενορντ (Ολλανδία), Μάντσεστερ Γ. - Λίβερπουλ (Αγγλία) Φενέρμπαχτσε - Γαλατασαράι (Τουρκία) και σίγουρα θα γυρίσουμε το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ».