Breaking News

Φώφη Γεννηματά: «Ήταν πάρα πολύ σκληρές ώρες... Έλεγε ο πατέρας μου...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, είχε μιλήσει για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, αλλά και για την απώλεια των γονιών της.

Συγκεκριμένα, είχε εξομολογηθεί στον Άρη Καβατζίκη: «Έχουμε μία οικογενειακή ιστορία, δεν είναι μόνο προσωπική... Η μητέρα μου αρρώστησε πρώτη, ήταν 44 ετών. Έζησε 10 χρόνια πολεμώντας τον καρκίνο και δεν σταμάτησε σχεδόν καθόλου να κάνει θεραπείες. Ήμασταν συνέχεια στα νοσοκομεία κι ενώ αντιμετωπίζαμε αυτό το πρόβλημα με τη μητέρα μου, δυστυχώς, στην πορεία αρρώστησε και ο πατέρας μου. Νομίζω ότι επηρεάστηκαν και οι δύο πάρα πολύ από αυτή την εξέλιξη και τους χάσαμε μέσα σε 7 μήνες... Μετά από αρκετά χρόνια, όταν ήμουν εγώ 44 χρονών, αρρώστησα επίσης και μετά από λίγα χρόνια η αδερφή μου. Αλλά δόξα τω Θεώ είμαστε εδώ και είναι όλα καλά». 

Η Φώφη Γεννηματά ήταν καλεσμένη στο Happy Day, όπου τόνισε: «Ήταν ένα βίωμα δικό μου, που με βοήθησε πάρα πολύ στη συνέχεια κι έμαθα να ζω την κάθε στιγμή. Δεν με νοιάζουν οι ίντριγκες... προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα από πάνω, με αισιοδοξία και χαμόγελο. Μία είναι η ζωή, δεν επιστρέφει, κάθε στιγμή είναι μοναδική. Θέλει πάρα πολύ αγάπη, πολύ δύναμη και να μη σε πάρει από κάτω, να μη ζεις συνέχεια μέσα στην αγωνία "Τι χειρότερο θα μου συμβεί τώρα;".»

«Ήταν πάρα πολύ σκληρές ώρες, απίστευτο σχεδόν. Διότι, όταν έχεις έναν άνθρωπο στην οικογένεια να περνάει 10 χρόνια μια τόσο δύσκολη αρρώστια, δεν φαντάζεσαι ότι μπορεί να σου συμβεί και στον πατέρα. Είχαμε ήδη τη μητέρα μου επί 10 χρόνια άρρωστη. Δεν το χωρούσε το μυαλό μας, δεν το πιστεύαμε. Έλεγε ο πατέρας μου "Θα παλέψω να κάνω πόρτα τη χαραμάδα της ελπίδας" και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ...» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Δείτε όσα είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.