Breaking News

Η επιστροφή στην τηλεόραση και η νέα εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα ο Μάρκος  Σεφερλής - που ανεβάζει  στο Δελφινάριο την παράσταση "Ζητείται σεφ της κωμωδίας" - αποκάλυψε ότι θα ξεκινήσει στα μέσα Ιουλίου τα γυρίσματα για την πρώτη του κινηματογραφική ταινία, που θα έχει τίτλο "Χαλβάη 5-0".

Και τη νέα σεζόν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του κωμικού ηθοποιού θα είναι αυξημένες, καθώς μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση, μέσα από εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1, η οποία θα κάνει πρεμιέρα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

«Έχει "πέσει" η ιδέα, είναι λίγο προχωρημένη... Η ιδέα αρέσει και σε μένα και στο κανάλι και λέμε το χειμώνα, μετά τις γιορτές - γιατί κι εμένα το πρόγραμμά μου είναι πολύ φορτωμένο με τις άλλες θεατρικές υποχρεώσεις και όχι μόνο - να ξεκινήσουμε μια εκπομπή με σκετς» δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα της "Φωλιάς των Κου Κου".

Να σημειωθεί ότι το χειμώνα ο Μάρκος Σεφερλής θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου στο μιούζικαλ "Hairspray", που θα ανέβει στο Ακροπόλ, σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλου.