Breaking News

«Life is a beach»: Η καλύτερη παραλία είναι αυτή, που δεν έχεις δει ακόμη... (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα travel story αφιερωμένο στις παραλίες, που δεν τελειώνει ποτέ... Κάθε Κυριακή, στις 16:30, προβάλλεται στο Star η εκπομπή «Life is a beach», η αυθεντική εμπειρία ενός ταξιδιού, όπως την έζησαν ο Χάρης, ο Άλεξ και ο Λόκε.

Ο Χάρης Καγιαδάκης, ο Αλέξανδρος Προκοπάκης και ο Γιάννης Βαρελάς φιλοξενήθηκαν στο πλατό της «Φωλιάς των Κου Κου», όπου μίλησαν για την εμπειρία τους στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Ένα ταξιδιωτικό story, που κράτησε 3 ολόκληρους μήνες. Μια παρέα φίλων, που διένυσε 18.000 χλμ., από τον κόλπο του Μεξικό, στον Ειρηνικό Ωκεανό, το Μέξικο Σίτι και πίσω, με στόχο να επισκεφθούν όσες περισσότερες παραλίες μπορούν.

Οι τηλεθεατές απολαμβάνουν την εξερεύνηση σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες τοποθεσίες της γεμάτης αντιθέσεις χώρας του Μεξικού.

Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό γεμάτο χρώμα και ιστορία, με τους  τρεις πιο αναπάντεχους «παρουσιαστές», που θα μπορούσες να συναντήσεις, καθώς περιπλανιούνται από μέρος σε μέρος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εκπομπής... «Κάνε follow σε βουτιές στις πιο εξωτικές παραλίες, σε λίμνες και σε απόκοσμες σπηλιές με νερό, στη μέση του πουθενά. Δες το πασίγνωστο μπλε σπίτι της Φρίντα Κάλο, διάσημα μουσεία, αδιαπέραστες ζούγκλες, επιβλητικές πυραμίδες και γνώρισε ντόπιους, Μάγιας αλλά και παλαίμαχους και τροπαιούχους Lucha Libre παλαιστές».

Δείτε το βίντεο.