Breaking News

Μαρία Τζομπανάκη: «Όταν ο γιος μου ήρθε να με δει στην Αμερική κι έφυγε, έκλαιγα 2 - 3 μέρες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη είχε παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2016 τον αγαπημένο της Γιάννη Βάλβη... Ο γάμος έγινε στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου και την απαστράπτουσα νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο γιος της, ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος και την παρέδωσε στο γαμπρό.

Η ηθοποιός, που ζει πλέον μόνιμα στη Νέα Υόρκη, δήλωσε, μεταξύ άλλων, μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Alpha παντού», που τη συνάντησε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού:

«Βρέθηκα εδώ λόγω γάμου. Ο άντρας μου είναι πολλά χρόνια εδώ στην Αμερική κι έχει κάνει μεγάλη καριέρα στα φαρμακευτικά και σαν μάνατζερ και σαν χημικός μηχανικός, οπότε το λογικό ήταν να τον ακολουθήσω εγώ.

Είχα άγνοια κινδύνου, εννοώντας ότι δεν είχα σκεφτεί πως ένας άνθρωπος που έχει ζήσει πολλά χρόνια με έναν τρόπο πολύ συνδεδεμένο με την κουλτούρα της πατρίδας του, θα πάθει μεγάλο σοκ μετά από λίγο καιρό.

Δεν αφήνει ένας Έλληνας εύκολα την Ελλάδα. Και ο Ορφέας είχε τη δυνατότητα να το κάνει και είπε όχι, όταν ήταν 20 - 21 ετών.

Μου λείπει πολύ ο Ορφέας... τον πρώτο καιρό ήταν πάρα πολύ δύσκολα... Την πρώτη φορά που ήρθε να με δει εδώ, όταν έφυγε έκλαιγα 2 - 3 μέρες. Έκλαιγα συνέχεια κι έλεγα "Μα το παιδί μου είναι καλά, γιατί κλαίω;". Μου έλειπε, σαν να μου είχαν κόψει... Το λέω δημόσια αυτό γιατί όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ τον Ορφέα αφενός και όλοι ξέρουν πόσο αγαπούν οι μαμάδες τους μοναχογιούς τους, τα μοναχοπαίδια τους...».