Breaking News

Μητσοτάκης: «Ένα μεγάλο μπράβο στον κρατικό μηχανισμό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε το βράδυ της Παρασκευής στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, όπου τον υποδέχθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο πρωθυπουργός  συνεχάρη τους άνδρες και τις γυναίκες που εργάζονται στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο για την άμεση ανταπόκρισή τους απέναντι στον σεισμό που έπληξε την Αττική το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ σημείωσε, μιλώντας στους δημοσιογράφους:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κρατικό μηχανισμό, ο οποίος κινητοποιήθηκε πολύ γρήγορα, ακολουθώντας όλα τα επιχειρησιακά σχέδια και πιστεύω ότι ανταποκρίθηκε και πολύ ικανοποιητικά σε αυτό το έκτακτο περιστατικό. 

Η Ελλάδα είναι μία σεισμογενής χώρα. Έχουμε μάθει να ζούμε με σεισμούς κι αυτός ήταν ένας ακόμη, ενώ δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλοι. Το πρώτο μέλημα του Κράτους είναι να προστατεύει τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών. 

Η δική μας η δουλειά δεν είναι να μπλεκόμαστε στα πόδια των επιχειρησιακών την ώρα της κρίσης. Θέλω μόνο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κρατικό μηχανισμό για τον άμεσο τρόπο με τον οποίο ανταποκρίθηκε σ' αυτό το περιστατικό».

Δείτε το βίντεο του One Channel.