Breaking News

Μητσοτάκης στον Alpha: «Ζητώ ισχυρή εντολή για να εφαρμόσω το πρόγραμμά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης ο Αντώνης Σρόιτερ υποδέχθηκε στον Alpha τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές.

Μαζί του στο στούντιο και διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι του σταθμού, οι οποίοι έθεσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη ερωτήματα για τα Εθνικά Θέματα, την Εξωτερική Πολιτική, την Οικονομία, την Προστασία του Πολίτη, τη Δικαιοσύνη, την Εργασία, την Παιδεία και την Υγεία.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε στους δημοσιογράφους: Χριστίνα Κράτση, Κώστα Σαρικά, Βαγγέλη Δουράκη, Μαρία Τσινκίδου, Ελένη Λαζάρου, Χάρις Μανουσάκη, Ρεγγίνα Σπυράτου, Πέτρο Καρσιώτη και Χρύσανθο Κοσελόγλου.

«Ζητώ ισχυρή εντολή για να μπορέσω να εφαρμόσω το πρόγραμμά μου. Αν δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση θα οδηγηθούμε άμεσα σε εκλογές με απλή αναλογική. Δεν έχω ακούσει άλλο κόμμα να λέει ότι θα ενδιαφερόμουν να στηρίξω μία κυβέρνηση συνεργασίας. Η μόνη σίγουρη λύση σήμερα για να έχει ο τόπος ισχυρή κυβέρνηση είναι μία ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε τη συνέντευξη.