Breaking News

Ναταλία Δραγούμη: «Ήταν φίλος των γονιών μου. Δεν το είχα πει στη μητέρα μου. Ήμουν 12 ετών...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Κυριακής η Ζέτα Δούκα συνάντησε τη Ναταλία Δραγούμη στην εκπομπή «Thrive» του ANT1, όπου η ηθοποιός εξομολογήθηκε για τη σeξουαλική παρεvόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν από άτομο πολύ στενά συνδεδεμένο με την οικογένειά της:

«Δεν έχω μιλήσει στα παιδιά μου, όχι ότι είναι μυστικό, απλώς τους έχω πει κάποια πράγματα για να γνωρίζουν πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν ή να αποτρέψουν μια τέτοια στιγμή. Ο λόγος που το είπα είναι γιατί η σeξουαλική παρεvόχληση που δέχτηκα ήταν από έναν φίλο των γονιών μου, τον οποίο εμπιστευόταν. Με πήγαινε βόλτες με το ποδήλατο... ήταν υπεράνω πάσης υποψίας.

Δεν το είχα πει τότε στη μητέρα μου... Αυτός ο άνθρωπος δεν ξανάρθε στην Ελλάδα, ήταν Γάλλος φιλέλληνας. Ήταν κάθε καλοκαίρι στην Αίγινα μαζί μας. Δεν ξέρω αν ζει τώρα ή έχει πεθάνει... 

Το είπα στην αδερφή μου γιατί ντράπηκα να το πω στη μαμά μου και στο μπαμπά μου. Ευτυχώς δεν χρησιμοποίησε βiα, οπότε δεν έπαθα κάτι σωματικό, όμως, θα μπορούσα να πάθω ψυχικό.

Το τραγικό είναι ότι, επειδή τον ήξερα, ήμουν ευγενική... και μικρή - άπειρη, δεν ήθελα να τον προσβάλω.

Πρέπει να ήμουν 12 ετών... Δεν ήμουν τόσο μικρή ώστε να είμαι τελείως απονήρευτη και μπόρεσα κάπως να ξεγλιστρήσω χωρίς να πάθω κάποιο τραύμα ή κάτι τέτοιο.

Αν της έλεγε η κόρη της κάτι ανάλογο, πώς θα αντιδρούσε; «Νομίζω ότι μπορώ να σκοτώσω αν κάποιος πειράξει τα παιδιά μου. Θα προσπαθούσα να βρω αυτό τον άνθρωπο και να τον καταγγείλω. Δεν ξέρω... δεν μπορώ ούτε να το σκέφτομαι...».