Breaking News

Νόνη Δούνια: «Κατάλαβα ότι με ενδιαφέρουν τα κοινά όταν έγινα μητέρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νόνη Δούνια είναι μεταξύ των celebrities, που ζήτησαν την ψήφο των πολιτών στις πρόσφατες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου και κατάφεραν να μπουν στη Βουλή...

«Είμαι αισιόδοξη ότι δεν θα το μετανιώσω» είπε για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια στις εκλογές η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Citizen One» με τον Κώστα Γιαννακίδη.

Μεταξύ άλλων, το πρώην μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για την προεκλογική της εκστρατεία, την εκλογή της, καθώς και για άλλα θέματα, όπως την καριέρα της στο μόντελινγκ και τα σημερινά πρότυπα στο χώρο της μόδας.

«Όταν έγινα μητέρα κατάλαβα ότι με ενδιαφέρουν τα κοινά» τόνισε και εξήγησε πως «μου είχαν γίνει πολλές προτάσεις. Αυτό, όμως, γεννήθηκε από όταν έγινα μητέρα. Εκεί είδα ότι μπορώ να συμμετέχω στα κοινά. Πριν από αυτό δεν θα το είχα φανταστεί ποτέ. Ούτε η οικογένειά μου έχει σχέση με την πολιτική. Ότι κάνω το κάνω με πολύ μεγάλο αίσθημα ευθύνης».

Πώς ένιωσε όταν εξελέγη; «Συγκίνηση, χαρά, αλλά συγχρόνως και ένας άγχος, ένα αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αυτούς που σε έχουν πιστέψει και θες να φανείς αντάξιος των προσδοκιών τους».

Σύμφωνα με την Νόνη Δούνια η πασαρέλα μοιάζει, σε κάποιο βαθμό, με την πολιτική, αφού πρόκειται για έναν «σκληρό και ανταγωνιστικό χώρο, στον οποίο πολλές φορές πρέπει να τα καταφέρεις υπό αντίξοες συνθήκες, να τα πας καλά με πολύ κόσμο, να είσαι διπλωματικός και να έχεις καλές σχέσεις με όλους».

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του One Channel.