Breaking News

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: «Οι καταναλωτές τρελαίνονται με το τιμολόγιο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης η ΔΕΗ, όπως συχνά ακούγεται; Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί στις 7», όπου υποστήριξε ότι «Υπάρχει σχέδιο να ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ», ενώ τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Θα είμαστε οι τελευταίοι που θα πούμε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, αλλά αυτά έχουν προκύψει από ένα στρεβλό θεσμικό πλαίσιο, που έχει επιβληθεί στη χώρα μας τον καιρό των μνημονίων, προκειμένου να έχουμε την είσοδο των ιδιωτών στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς να επενδύσουν.

Τα τιμολόγια είναι σε εκείνες τις τιμές που θα μπορούσαν να κρατήσουν βιώσιμη την εταιρία εάν, όμως, είχαμε πάρει πάνω από τη ΔΕΗ όλα αυτά τα βάρη που της έχουμε φορτώσει.

Όλοι οι καταναλωτές τρελαίνονται με το τιμολόγιο, που έχει της κάθε λογής ρυθμίσεις και χρεώσεις. Δεν τις καταλαβαίνει ο καταναλωτής.  Δηλαδή, αυτό το περιβόητο ΕΤΜΕΑΡ, που αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια 11.500%, είναι για να βάλουν κάποιοι χρήματα στις τσέπες τους και κυρίως αυτοί που έχουν παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1.