Breaking News

Σοφία Μουτίδου: Τα λάθη στον προεκλογικό της αγώνα και το γεγονός που την έκανε έξαλλη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον πρόσφατο προεκλογικό της αγώνα, διάρκειας μόλις 23 ημερών, αναφέρθηκε η ηθοποιός και υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Σοφία Μουτίδου, η οποία δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή...

«Ήθελε μεγαλύτερη οργάνωση, ένα πολιτικό γραφείο με ομάδα ανθρώπων που να ξέρει τη δουλειά» δήλωσε στο «One Talk Weekend» με την Αθηναΐδα Νέγκα, σημειώνοντας πως ο κόσμος την αγαπά σαν καλλιτέχνη, αλλά όταν έρχεται η ώρα να ψηφίσουν κάποιον, που θα τους εκπροσωπήσει στο κοινοβούλιο, τα πράγματα αλλάζουν και αγριεύουν. 

«Ήταν αδύνατο να νικήσω ανθρώπους που ήταν πρώην υπουργοί και βουλευτές» πρόσθεσε και αναφέρθηκε στην προβολή υποψήφιων στα ΜΜΕ, λέγοντας πως η ίδια κλήθηκε να πληρώσει για την προβολή της, γεγονός που την έκανε έξαλλη. 

«Κατέβηκα σε έναν καθαρό και υπερβολικά έντιμο αγώνα και είδα ότι όλοι οι άλλοι είναι ντοπαρισμένοι» είπε χαρακτηριστικά, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει ξανά υποψηφιότητα. 

Επίσης, μίλησε  για τα άμεσα σχέδιά της για το μέλλον, τον έpωτα στη ζωή της καθώς και την ενασχόλησή της με το YouTube.