Breaking News

Survivor: Η πρώτη συνέντευξη της Κατερίνας Δαλάκα στην Τατιάνα Στεφανίδου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Είμαι πολύ χαρούμενη, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το ότι δεν κέρδισα την πρώτη φορά πιστεύω ότι οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό ότι είμαι γυναίκα. Συνήθως σε τέτοια παιχνίδια είναι πιο δυναμικοί οι άντρες από τις γυναίκες» είπε στην εκπομπή "Μαζί σου" η Κατερίνα Δαλάκα, που επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά τη νίκη της στον τελικό του Survivor, ο οποίος έγινε στην Τουρκία.

«Ισχύει ότι πήρα πάρα πολύ καλή αμοιβή. Οι καιροί είναι δύσκολοι και όταν σου δίνονται κάποιες καλές ευκαιρίες στη ζωή σου, νομίζω ότι καλό είναι να τα ζυγίζεις τα πράγματα και να βλέπεις τι είναι καλό για σένα, για το μέλλον σου και την οικογένειά σου. Οπότε, νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή» τόνισε η Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου.

«Όχι, δεν εpωτεύτηκα. Εγώ στο παιχνίδι μπήκα καθαρά για τον στόχο που είχα. Το ότι αναπτύσσονται σχέσεις, φιλίες και τα συναισθήματα εκεί μέσα είναι τόσο έντονα - οι πανηγυρισμοί, οι χαρές, οι λύπες -, ο καθένας μπορεί να το μεταφράσει με διαφορετικό τρόπο. Αλλά γενικά, είμαι ένα άτομο που αν έχω κάτι το λέω πάντα ξεκάθαρα, δεν κρύβομαι» είπε όταν ρωτήθηκε αν εpωτεύτηκε τον Ατακάν.

Δείτε όσα είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου. Το βίντεο αρχίζει από το 0:15