Breaking News

Suzanne Eaton: 27χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (15/7) ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton, που εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε σπηλιά, στο Μάλεμε Χανίων.

Ο 27χρονος είναι μία από τις στοχευμένες εισαγωγές που έκανε η Ασφάλεια Χανίων και συμπεριλαμβανόταν στη λίστα υπόπτων που είχε συντάξει ανάλογα με το παρελθόν και το ψυχολογικό προφίλ που παρουσίαζαν.

Πρόκειται για έναν Κρητικό, παντρεμένο με δύο παιδιά. Ο ίδιος φέρεται κατά την ανάκρισή του να υπέπεσε σε σοβαρές αντιφάσεις και στο τέλος να ομολόγησε το ειδεχθές έγκλημα.

Καθώς, μάλιστα, έχει κτήμα στην περιοχή, που είναι το παλιό γερμανικό πολυβολείο, γνώριζε πολύ καλά την ύπαρξη της τρύπας που λειτουργούσε ως αεραγωγός στο καταφύγιο, από όπου, όπως όλα δείχνουν έριξε το άψυχο σώμα της Αμερικανίδας βιολόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, ο άνδρας παραδέχτηκε ότι είναι ηδovoβλεψiας και είπε ότι στη θέα της βιολόγου ηδoviστηκε. Με βάση αυτά επιβεβαιώνεται το σενάριο των αστυνομικών ότι το κίνητρο της επίθεσης ήταν σeξουαλικό.

Δείτε τα ρεπορτάζ του One Channel και του ΣΚΑΪ.