Breaking News

Tiffany Trump: Στη Μύκονο η κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Donald Trump έχει παντρευτεί τρεις φορές. Ο πρώτος γάμος έγινε το 1977 με την επιχειρηματία και πρώην μοντέλο Ivana Zelníčková. Οι δυο τους απέκτησαν τρία παιδιά (την Ivanka, τον Eric και τον  Donald Jr.) και χώρισαν το 1992. Επίσης, ήταν παντρεμένος με την Αμερικανίδα ηθοποιό Marla Maples από το 1993 (χώρισαν το 1999), με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Tiffany. Το 2005 παντρεύτηκε με τη Melania και το 2006 ήρθε στη ζωή ο γιος τους Barron. 

Η Tiffany Trump επισκέπτεται τη Μύκονο για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι. Το περασμένο καλοκαίρι η 25χρονη κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ είχε περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στο νησί των Ανέμων ως καλεσμένη της Lindsay Lohan. 

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου, η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από την άφιξή της στο αεροδρόμιο του νησιού, όπου τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, με την Tiffany να συνοδεύεται από δεκάδες Αμερικανούς πράκτορες, οι οποίοι έχουν γίνει η σκιά της και έφτασαν με αυτοκίνητα μέχρι τον αεροδιάδρομο παρακολουθώντας κάθε της κίνηση. 

Από το αεροδρόμιο με μεγάλη συνοδεία κατευθύνθηκε  στον Πλατύ Γυαλό, όπου μαζί με φίλους της επιβιβάστηκε σε φουσκωτό. Η παρέα έδειχνε ενθουσιασμένη με το μυκονιάτικο τοπίο κι έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες.

Δείτε το βίντεο του Mykonos Live TV.