Breaking News

Ζωές Παράλληλες: Επεισόδια 372 - 373 - 374 - 375, 2ος Κύκλος (Τελευταία)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 372+373: Παρά το ότι η Σονγκιούλ δέχεται την πρόταση των κopιτσιών, θέλει η ίδια να τις μεταφέρει στο αστυνομικό τμήμα για να τις αποχαιρετήσει. Το αντίο θα είναι σκληρό για τη Σονγκιούλ η οποία είναι ικανή να δώσει και τη ζωή της προκειμένου να μην τις αποχωριστεί. Τα κopiτσια μετά την πτώση στον γκρεμό, καταλήγουν στο νοσοκομείο και η μόνη η οποία είναι θεωρητικά καλά, είναι η Τζεμρέ. Το κopiτσι βλέποντας τις φίλες της σε άθλια κατάσταση δεν μπορεί να συγκρατήσει την αγωνία της.

Στην ίδια θέση, όμως, βρίσκονται και οι συγγενείς και οι φίλοι τους. Τη χειρότερη αγωνία τη ζει ο Γκιουνέι, ο οποίος ανησυχεί και για τη γυναίκα του και για το αγέννητο κopιτσάκι του. Οι επεμβάσεις στα κopiτσια ολοκληρώνονται και εκείνες μια-μια αρχίζουν να συνέρχονται, όλες τους εκτός από τη Σονγκιούλ. Οι γιατροί θα κάνουν ό,τι περνά απ’ το χέρι τους προσπαθώντας να σώσουν τόσο τη μητέρα όσο και το μωρό κι έτσι αναγκάζονται να της βγάλουν το μωρό. Η χαρά του Γκιουνέι και των κopιτσιών βλέποντας το μωρό είναι τεράστια, αλλά επισκιάζεται από την κατάσταση της Σονγκιούλ, η οποία δεν λέει να επανέλθει.

Ένα μικρό θαύμα θα τους χαρίσει την ελπίδα, αλλά η χαρά δεν θα κρατήσει. Ο θάνατος της Σονγκιούλ καταρρακώνει τα κopiτσια και τον Γκιουνέι και μαζί με εκείνη, θάβουν όλοι ένα κομμάτι του εαυτού τους. Μετά την κηδεία, και εφόσον τα υπόλοιπα κopiτσια είναι υγιή, θα πρέπει να υποστούν και το βασανιστήριο της φυλακής. Τα κopiτσια παραδίνονται και τους επιρρίπτεται ποινή φυλάκισης δύο ετών χάρη στο σημείωμα που άφησε πριν τον θάνατό της η Σονγκιούλ στο οποίο επωμιζόταν τη δολοφονία και την ταφή του Γιαβούζ...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Επεισόδια 374+375 (Τελευταία): Η Εϊλούλ, η Καντέρ, η Μεράλ και η Τζεμρέ αναγκάζονται να αφήσουν πίσω τη ζωή, τα όνειρά τους, τους δικούς τους ανθρώπους και να μπουν στο κελί της φυλακής φέροντας στους ώμους τους το πλήγμα του χαμού της Σονγκιούλ. Το μόνο πια που τους κρατά στη ζωή είναι η πιθανότητα να δουν κάποτε ξανά την ανιψιά τους, τη μικρή Σονγκιούλ. Η μέρα της αποφυλάκισης φτάνει, τα κopiτσια βρίσκονται ξανά ελεύθερα, αλλά καταλήγουν στον ίδιο παρονομαστή. Αδέκαρες, απελπισμένες, άστεγες και με ένα ποινικό μητρώο πια να τις ακολουθεί, ξεκινούν ξανά να πορεύονται στις ζωές τους με πρώτη στάση το σπίτι του Γκιουνέι και της μικρής Σονγκιούλ.

Ο Γκιουνέι στιγματισμένος από τον πρόωρο θάνατο της πολυαγαπημένης του γυναίκας, θεώρησε τα κopiτσια ως υπαίτιες για αυτόν και στα δύο χρόνια της φυλακής δεν πήγε ούτε να τις δει, ούτε άφησε τη μητέρα του να πάει στα κopiτσια τη μικρή για να τη δουν. Τα κopiτσια , απογοητευμένα, αναγκάζονται να ξεκινήσουν ξανά από το μηδέν, συνεχίζοντας τις σπουδές τους, πουλώντας κοσμήματα στον δρόμο και πλένοντας πιάτα σε εστιατόρια για να κερδίζουν τα προς το ζην.

Η Σελίν, κρυφά από τον Γκιουνέι, πηγαίνει τη μικρή Σονγκιούλ για να τη γνωρίσουν οι θείες της κι έτσι σιγά-σιγά το γούρι αρχίζει να αλλάζει. Η Νεριμάν, που πάντα με τον τρόπο της εμπόδιζε τα σχέδια των κopιτσιών, θα τους κάνει ένα τεράστιο δώρο και έτσι τα κopiτσια θα βρουν τον σκοπό της ζωής τους.

Τα χρόνια περνούν και οι ζωές των κopιτσιών παίρνουν φως. Ένας γάμος θα φέρει ξανά κοντά τα κopiτσια και τον Γκιουνέι, ενώ ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα της Σονγκιούλ θα δώσει την απαραίτητη ώθηση για το πολυπόθητο ευτυχισμένο τέλος...

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 | Βίντεο4 | Βίντεο5 | Βίντεο6 |

Για την αρχική σελίδα "Ζωές Παράλληλες " πατήστε ΕΔΩ