Breaking News

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών - Δικογραφίες σε βάρος 7 ατόμων

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων, μεθοδικών και επισταμένων ερευνών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου εξιχνίασαν διάφορες περιπτώσεις κλοπών, που έλαβαν χώρα σε βάρος πολιτών στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή της Καλαμαριάς, σχηματίζοντας δικογραφίες σε βάρος επτά (7) συνολικά ατόμων.

Αναλυτικότερα - σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. -, από τις αστυνομικές έρευνες, που διενεργήθηκαν, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:

• Δύο (2) αλλοδαπών γυναικών ηλικίας 20 ετών, οι οποίες τον Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους, ευρισκόμενες εντός καταστήματος στην περιοχή της Καλαμαριάς, αφαίρεσαν από ημεδαπό το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ.

• 21χρονου αλλοδαπού, ο οποίος μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς του, τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους αφαίρεσαν από ημεδαπή το κινητό της τηλέφωνο.

• Δύο (2) αλλοδαπών ηλικίας 41 και 38 ετών, καθώς το Φεβρουάριο του 2019 ευρισκόμενοι εντός λεωφορείου του Ο.Α.Σ.Θ. και εκμεταλλευόμενοι το συνωστισμό που επικρατούσε αφαίρεσαν το πορτοφόλι ημεδαπού το οποίο περιείχε 600 ευρώ καθώς και πιστωτικές κάρτες. Επίσης, οι προαναφερόμενοι προέβησαν σε ανάληψη μετρητών και αγορές προϊόντων με τις κλαπείσες κάρτες.

• Δύο (2) αλλοδαπών, οι οποίοι τον Ιανουάριο του 2019 αφού έθραυσαν τον υαλοπίνακα Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που βρισκόταν σταθμευμένο στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του διάφορα αντικείμενα μεταξύ των οποίων είδη ρουχισμού καθώς και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Οι σχετικές δικογραφίες θα αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.