Breaking News

Ανεύρεση σορού γυναίκας στον Πειραιά - Θάνατος λουόμενου στον Κόκκινο Πύργο

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε σήμερα, τις πρωινές ώρες της Τρίτης, γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή “ΗΕΤΙΩΝΑ” στο λιμένα Πειραιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, η γυναίκα - ηλικίας περίπου 80 ετών - είχε ύψος περίπου 1,60μ. Είχε μαλλιά λευκού χρώματος και φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρη φούστα, μαύρο καλσόν και μαύρα παπούτσια. 

Η ανωτέρω σορός μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κρατικό Νίκαιας. Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.          

Ακόμη, το Λιμενικό ενημέρωσε ότι σήμερα, επίσης τις πρωινές ώρες, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του 84χρονος ημεδαπός από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Κατακλύκης Κόκκινου Πύργου του Δήμου Φαιστού.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στη συνέχεια η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Κόκκινου Πύργου.