Breaking News

Δ. Αλέρτας: «Είναι απάνθρωπο αν συμβαίνει... Οι μάγειρες μπορεί να τσακωθούν. Τι φταίει ο ιδιοκτήτης;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες, με αφορμή την καταγγελία του 19χρονου, που πραγματοποιούσε την πρακτική του άσκηση στην Κέρκυρα, σε εστιατόριο το οποίο διατηρεί ο Έκτορας Μποτρίνι, ο Διονύσης Αλέρτας είχε γράψει στο Facebook:

«Στην πρώτη πρακτική μου σαν μάγειρας (2 χρόνια ήμουν ήδη βοηθός σε ζαχαροπλαστείο) έφυγα με εγκαύματα στα χέρια από τα λάδια που έσκαγαν από τα τηγάνια, εγκαύματα από τις μαντεμένιες κατσαρόλες που έμπαιναν στους φούρνους, ένα δάχτυλο μικρότερο από κόψιμο στην ζαμπονομηχανή και κοψίματα βαθιά από μαχαίρια. Αλλά εμείς ήμασταν άτυχοι γιατί ούτε το επάγγελμα είχε γίνει τόσο γνωστό λόγω τηλεόρασης, αλλά δεν υπήρχε και το λαϊκό δικαστήριο του FB και τα τόσα sites να ασχοληθούν μαζί μας... Η επαγγελματική εστίαση δεν είναι masterchef και μοντάζ».

Ο γνωστός pastry chef τόνισε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not»: «Δεν έγραψα ότι συμβαίνει να καις τον άλλον με λάδι. Αυτό είναι απάνθρωπο αν συμβαίνει... Αλλά πιστεύω ότι - επειδή είμαι 20 χρόνια στο χώρο - και θα καείς μόνος σου και θα κοπείς μόνος σου και μπορεί να διαπληκτιστείς με συνάδελφό σου. Οι μάγειρες μπορεί να τσακωθούν μεταξύ τους. Τι φταίει ο προϊστάμενος ή ο ιδιοκτήτης; Εγώ αυτό ανέφερα και στην ουσία είπα τη γνώμη μου. Δεν είπα ότι είναι λογικό να καις τον άλλον με λάδι...».

Και πρόσθεσε: «Τώρα αυτό με το λάδι, που αναφέρουν, νομίζω ότι δεν γίνεται ποτέ από την εργοδοσία. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συνέβη κάτι τέτοιο...».