Breaking News

Έκτορας Μποτρίνι: Διαψεύδει το περιστατικό της καταγγελίας του 19χρονου (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την καταγγελία ενός 19χρονου μίλησε στο Corfu TV ο Έκτορας Μποτρίνι. Ο νεαρός σπουδαστής μαγειρικής - ο οποίος πραγματοποιούσε την πρακτική του άσκηση σε εστιατόριο στην Κέρκυρα, που διατηρεί ο Μποτρίνι - ανέφερε ότι δεχόταν απειλές και καψώνια από τον υπεύθυνο της κουζίνας και πως του πέταξε και καuτό λάδι πάνω στα χέρια του.

Ο γνωστός σεφ διέψευσε το περιστατικό, χαρακτηρίζοντας γελοίες τις καταγγελίες. Συγκεκριμένα δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Δεν ήμουν στην Κέρκυρα. Ήμουν με τον σεφ μου, γυρίζαμε και μάθαμε το συμβάν στον δρόμο. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα συμβάν μεταξύ δυο νεαρών και σε καμιά περίπτωση του σεφ. Έχει απομακρυνθεί από την επιχείρηση το δεύτερο άτομο που μπλέκεται στην υπόθεση, ενώ ο 20χρονος ουδέποτε με ενημέρωσε για τέτοια περιστατικά. Εμένα μου είπε ότι κουράστηκε και θέλει να φύγει. Πραγματικά δεν πιστεύω τα όσα έχουν ειπωθεί και ακουστεί. Εμείς είμαστε πρότυπο. Δεν υπάρχει κουζίνα όπου να γίνονται τέτοια πράγματα».

Επίσης, σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, στην οποία ποζάρει με τους συνεργάτες του, ο Μποτρίνι έγραψε: «Ένα ψέμα όταν το πει μονάχα ένας παραμένει ψέμα... όταν το αναπαραγάγουν χιλιάδες γίνεται αλήθεια».

Δείτε όσα είπε στο Corfu TV και μετά το βίντεο την ανάρτησή του.